Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Γιώργος Μπέζος: Η Υγεία στην Μεσσηνία - Πρόκληση και Υποχρέωση μαζί !!!!

Αγαπητοί μου φίλοι, τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας είναι "αδελφά" Νοσοκομεία.

Τα τελευταία χρόνια έχουν μεταβληθεί σημαντικοί και βασικοί συντελεστές και στα δύο (ιατρικό προσωπικό, εξοπλισμός, άλλες υποδομές) γεγονός που μας .....

δίνει την δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να ανοίξουμε την κουβέντα για μια ποιο στενή και ουσιαστική συνεργασία με κύριους στόχους, από την μια την αποσυμφόρηση της Καλαμάτας και από την άλλη την αύξηση του παραγόμενου έργου στην Κυπαρισσία.

Μέσα από αυτό το εγχείρημα η μόνη κερδισμένη υγειονομικά στο σύνολό της θα είναι η Μεσσηνιακή Κοινωνία και όχι μόνο.Και αυτό πια μοιάζει εφικτό.

Σε απόλυτη συνεργασία και ταύτιση απόψεων με τον Αναπληρωτή Διοικητή Παν. Μπασάκο αλλά και με όλα τα θεσμικά όργανα του Γ.Ν Μεσσηνίας και όχι μόνο, πάμε να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα θα καταλήξουμε σε μία ενιαία δημιουργική πρόταση ουσιαστικής συν-λειτουργίας.

Τέλος, αυτό πια που θα πρέπει να αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός σε ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ,είναι ότι το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και μετά τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν "πέσει" τα τελευταία χρόνια σ' αυτό, ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να παίξει ουσιαστικά τον υγειονομικό ρόλο που του ΑΞΙΖΕΙ σε όλη την Τριφυλία και την ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.