Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ο προεδρος της Καλαματας Γιαννης Σταματογιαννοπουλος αποκαλύπτει τον ρόλο του Γεωργουντζου δημόσια.

Γιάννης Σταματογιαννόπουλος: Για να τελειώνουμε Σωτήρη Γεωργούντζο

Θυμάμαι η πρώτη επαφή μας ήταν τηλεφωνική πριν από δύο χρόνια όταν είχα πληρώσει ένα σημαντικό ποσό στο sportal TV για να αναμεταδώσω αποκλείστικα στην Μεσσηνία έναν αγώνα ποδοσφαίρου μέσω του .....

taklin.gr και εσύ τότε ενώ ήξερες για την αποκλειστικότητα, έκλεψες το Link και το έβαλες στο μικρό site που »διαχειρίζεσαι» (γιατί ιδιοκτήτης δεν είσαι).

Τότε λοιπόν σε κάλεσα στο τηλέφωνο και σου ζήτησα να κατεβάσεις το Link μου από το site που διαχειρίζεσαι, και εσύ όλο υπεκφυγές, δεν το έκανες! Η τιμή και η αξιοπρέπεια είναι άγνωστες λέξεις για σένα Σωτήρη Γεωργούντζο, είναι πασίγνωστο αυτό, δεν περιμένει κανένας να το διαβάσει από εμένα. Εκ τοτε, έλεγες όπου »καθόσουν και στεκόσουν» ότι έχεις κάποια κόντρα μαζί μου, αυτή η φανταστική κόντρα ήταν και είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου Σωτήρη.

Αξίζει να σημειώσω εδώ, ότι εγώ σε γνώριζα πολύ καιρό νωρίτερα από το παραπάνω τηλεφώνημα, σε γνώριζα από της εμφανίσεις σου σε σατιρικές εκπομπές και από το γεγονός ότι κατηγορούσες συστηματικά τους Προέδρους (και τους άλλους διοικούντες) της Μαύρης Θύελλας, τους κατηγορούσες μάλιστα μεγαλοφώνως και τις περισσότερες φορές ουρλιάζοντας…αρκεί να τραβούσε η κάμερα τις κινήσεις σου και τις φωνές σου για το δουν και να σε καλέσουν τα μεγάλα κανάλια και να πάρεις εκείνα τα 2-3 λεπτά δημοσιότητας, ξέρεις εσύ(!).

Οι εμφανίσεις σου στην τηλεόραση πραγματικά μας έκαναν όλους να γελάσουμε μαζί σου, γελάσαμε με την καρδιά μας και εγώ προσωπικά το παραδέχομαι, θυμάμαι τότε που με πήγαινε η γιαγιά μου να δω τον Σπυρόπουλο να παίζει τον Καραγκιόζη στα πανηγύρια των χωριών και τέτοιο γέλιο ίσως να μην είχα ρίξει.
Σε βλέπαμε να σκίζεις τα ρούχα σου, να σπας ποτήρια, να προσπαθούν να σε σώσουν για να μην πηδήξεις στο λιμάνι της Καλαμάτας, να απειλείς πρώην προέδρους ότι αν συνεχίσουν στο τιμόνι της ομάδας θα αυτοκτονήσεις και να τρως καρέκλες στο κεφάλι, απίστευτα πράγματα.

Καλά κάνεις και συνεχίζεις λοιπόν να βάλλεσαι κατά του προσώπου μου και των συνεργατών μου στον ΠΣ Η Καλαμάτα, αυτό ήταν που σε έκανε διάσημο από την αρχή, αυτό πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις!
Οφείλεις πραγματικά όμως να δώσεις μια απάντηση στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να παραδεχθείς δημόσια ότι για να αυτοπροβληθείς δεν υπολόγισες ποτέ το καλό της ομάδας, πάντα κοίταγες να κατηγορείς την Μαύρη Θύελλα, τους ποδοσφαιριστές και τις διοικήσεις της για το οτιδήποτε, πάντα μετέφερες ψεύτικες ειδήσεις στους λιγοστούς αναγνώστες σου και όλα αυτά με σκοπό την αυτοπροβολή σου. Το ψευτο-οπαδιλίκι που μπορεί να πέρναγε κάποτε, τώρα πλέον δεν περνάει σε κανέναν.

Δεν ήθελα να σταθώ σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα για να μην κουράσω, αλλά με την ευκαιρία θα σου θυμίσω μόνο ένα, στην γειτονική Σπάρτη όπως ξέρεις, τα οικονομικά προβλήματα (δυστυχώς) είναι τεράστια, οι ποδοσφαιριστές προσφεύγουν ένας μετά τον άλλο στην δικαιοσύνη για να πάρουν τα χρήματα τους, έχουν αλλάξει 7 προπονητές!!! … εσύ όμως όταν αναφέρεσαι στην διοίκηση, τους αποκαλείς όλους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ και ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. (Το ίδιο κάνεις και αλλού, στηρίζοντας όπου αγαπάς(;)!)

Για την ομάδα της Καλαμάτας που από την στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση είπαμε την αλήθεια στον κόσμο όσον αφορά τους στόχους της χρονιάς που τελείωσε, πληρώσαμε όλες τις υποχρεώσεις και προσπαθούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για την χρονιά που μας έρχεται, τι κάνεις; ΠΟΛΕΜΟ, ανέντιμο πόλεμο, πόλεμο στην ομάδα και στις προσωπικότητες μας νομίζοντας πως μπορείς να ροκανίσεις την δημόσια εικόνα μας μέσω της παραπληροφόρησης σου. Βαφτίζεις το άσπρο, μαύρο και το φως, σκοτάδι.

Ο ρόλος σου αποκαλύφθηκε πλέον Σωτήρη Γεωργούντζο.
Κράτησε μακριά τις προσωπικές σου κόντρες λοιπόν από την Μαύρη Θύελλα, δεν ενδιαφέρουν κανέναν πέρα από τους »κολλητούς» σου. Ο κόσμος της ομάδας δεν δαμάζεται και ξέρεις ότι είναι ικανός να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει το καλό του σωματείου.

Αυτή τη φορά υπολόγιζες χωρίς τον »ξενοδόχο» Σωτήρη Γεωργούντζο! Νόμιζες ότι η αδιαφορία που σου έδειχναν όλοι οι προηγούμενοι που τους επιτεθόσουν φοβούμενοι μην γράψεις κάτι χειρότερο για το άτομο τους, θα διαιωνιζόταν.
Μην σου περάσει από το μυαλό ότι εγώ ασχολούμαι μαζί σου με σκοπό να πέσω στο επίπεδο σου, απλά έχω δώσει τον λόγο της αντρικής μου τιμής σε όλους τους οικείους μου, ότι πάντα θα πράττω αυτό που πιστεύω χωρίς να επιτρέπω σε κανέναν να με διαβάλλει! Και εσύ επιτίθεσαι καθημερινά σε εμένα προσωπικά αλλά και στην ομάδα που διοικώ, την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας , την Μαύρη Θύελλα!

Δεν είχα ούτε θέλω έχω καμία συναλλαγή μαζί σου Σωτήρη, κοίτα μόνο να εμφανιστείς στην εκδίκαση της μήνυσης που σου έχω καταθέσει από τον Ιανουάριο για Συκοφαντική δυσφήμηση, Δυσφήμηση και Παραβίαση προσωπικών μου απόρρητων δεδομένων…. για να τελειώνουμε.

Γιάννης Σταματογιαννόπουλος

Πρόεδρος ΠΣ Η Καλαμάτα

Taklin.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο πρώην (μεγάλος) άσσος λοιπόν του Διαγόρα Κοπακίου προέβη πρόσφατα (και) σε καταγγελία στον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών) εναντίον του συναδέλφου μας - βραβευμένου μάλιστα στο παρελθόν από τον ΠΣΑΤ στα μεγάλου, πανελλήνιου κύρους και βαρύτητας "Δημοσιογραφικά Βραβεία της Χρονιάς", ΦΩΤΟ- και βέβαια η απόφαση - ράπισμα (ράπισμα ξανά κατά του νεοπροέδρου) του ΠΣΑΤ ήταν απολύτως αθωωτική για τον Σωτήρη και εκθέτει ξανά τον κύριο νεοπρόεδρο (δυστυχώς ακόμη) της Καλαμάτας μας.

    Αναλυτικά λοιπόν το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε και ανακοίνωσε τα εξής:

    "Την Παρασκευή 27/4/2018 συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ (Θ. Κοτσώνης, Χρ. Αθανασόπουλος, Δημ. Παπανικολάαου) σχετικά με την καταγγελία του επιχειρηματία κ. Γιάννη Σταματογιαννόπουλου σε βάρος του συναδέλφου μέλους του ΠΣΑΤ Σωτήρη Γεωργούντζου, σύμφωνα με την οποία ο εγκαλούμενος υποκλέπτει και αναδημοσιεύει στην ιστοσελίδα του «sportstonoto.gr», υλικό (φωτογραφίες, κείμενα κλπ) από το site «taklin.gr» χωρίς σχετική συναίνεση των υπευθύνων του τελευταίου.

    Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο εξέτασε την καταγγελία του κ. Σταματογιαννόπουλου, όπως και την συμπληρωματική έγγραφη κατάθεσή του. Επίσης, έλαβε υπόψη της την έγγραφη κατάθεση του συναδέλφου Σ. Γεωργούντζου, ο οποίος επιπλέον παρουσιάστηκε ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου και παρείχε περισσότερες διευκρινήσεις επί του θέματος. Αφού ακόμη έλαβε υπόψη και την έγγραφη κατάθεση του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας «taklin.gr» κ. Παναγιώτη Κουντάνη, ο οποίος βεβαίωσε ότι έχει δώσει σχετική άδεια στον κ. Γεωργούντζο και ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο ιστοσελίδων «taklin.gr» και «sportstonoto.gr», με ανταλλαγή θεμάτων, φωτογραφιών, βίντεο κλπ.

    Δια ταύτα: Αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν υφίσταται λόγος πειθαρχικής δίωξης του εγκαλούμενου συναδέλφου Σωτήρη Γεωργούντζου, κι απέρριψε την καταγγελία, θέτοντάς την στο αρχείο. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ.

    Αθήνα, 30 Απριλίου 2018".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.