Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ακυρώθηκε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ με ομιλητή τον Αδωνι Γεωργιάδη

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η πολιτική εκδήλωση που προγραμμάτιζε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για τις 18 Νοεμβρίου στο Elite με ομιλητή τον αντιπρόεδρο Αδωνι Γεωργιάδη, παρουσία μάλιστα όπως είχε ανακοινωθεί του πρ. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η εξέλιξη αυτή .....

αποτελεί «χρέωμα» για την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου, η οποία είχε ανακοινώσει ότι για την είσοδο στην ομιλία θα έπρεπε να καταβληθεί και ένα 10ευρο ανά άτομο!

Ο τρόπος επικοινωνίας της εκδήλωσης δημιούργησε προβλήματα, καθώς και ο τρόπος που προβλήθηκε η συμμετοχή Σαμαρά, στον οποίο δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν χάνουν ευκαιρία να… χρεώνουν «ειδική» στήριξη στον Γεωργιάδη, κάτι που εκμεταλλεύονται συστηματικά Τσίπρας και Καμμένος εντός και εκτός Βουλής για να δημιουργήσουν τεχνητή ένταση για δήθεν διαφωνία του πρ. πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρ. πρωθυπουργός, αξίζει να σημειωθεί, ότι πολλές φορές δημόσια σε δηλώσεις του, αλλά και με αρθρογραφία του στηρίζει τον πρόεδρο της Ν.Δ. από την εποχή της εκλογής του στην ηγεσία του κόμματος.

Φωνή της Μεσσηνίας

H ενημέρωση που έχει το Φιλιατρά News αναφέρει ότι η εκδήλωση αναβάλλεται γιατί κρίθηκε αναγκαία η παρουσία του αντιπροέδρου στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα.
Για το θέμα θα βγει ανακοίνωση από την ΝΟΔΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.