Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Αίσιο τέλος στην απαγωγή Λεμπιδάκη!

ΕΚΤΑΚΤΟ

Στους δικούς του ανθρώπους επιστρέφει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, καθώς στη διάρκεια της νύχτας δόθηκε τέλος στην πολύμηνη απαγωγή του.

Σύμφωνα με τις .....

πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ιδιαίτερα καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος.

Ο κ. Λεμπιδάκης εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια ολονύχτιας και καλά συντονισμένης επιχείρησης που έλαβε χώρα στον νομό Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή ανδρών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι, στη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη μόνο του και δεμένο στο εσωτερικό του σπιτιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εντοπίστηκε δεμένος στο εσωτερικό ενός εγκαταλελειμμένου κτίσματος, αποθήκης ή παλιού εργοστασίου, στα όρια των νομών Ρεθύμνου και Χανίων.

Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στη διάρκεια της νύχτας, με τους συμμετέχοντες αστυνομικούς να πραγματοποιούν έφοδο στο κτίριο όπου είχε εγκαταλειφθεί από τους απαγωγείς του ο κ. Λεμπιδάκης. Στο πλαίσιο της ίδιας της επιχείρησης έγιναν 8 συλλήψεις, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την τοπική ΕΛ.ΑΣ η οποία κατάφερε να εξιχνιάσει μια από τις πιο περίπλοκες απαγωγές που έχουν ποτέ γίνει στον ελληνικό χώρο.

creta post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.