Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Εκτός λειτουργίας τίθεται η «Διαύγεια»: Τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα (30/10/2017) ο γ.γ. του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρης Θεοδωράκης, γνωστοποιεί πως το πληροφοριακό σύστημα της «Διαύγειας» δεν θα είναι προσβάσιμο από .....

τους χρήστες από τις 3 έως και τις 7 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ως αιτία αναφέρεται η μετάβαση της «Διαύγειας» «στις υποδομές του Κυβερνητικού Υπολογιστικού Νέφους (Government Cloud – G-Cloud) της Κοινωνία της Πληροφορίας στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής του Υπουργείου για την ενίσχυση της διαφάνειας και της δημόσιας λογοδοσίας».

«Με την σημαντική αυτή αναβάθμιση, διασφαλίζεται έτι περαιτέρω η σταθερότητα και η ασφάλεια του συστήματος, προς όφελος τόσο των πολιτών και των επιχειρήσεων όσο και της Δημόσιας Διοίκησης», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Καταλήγει δε: «Προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία θα απαιτηθούν τεχνικές παρεμβάσεις μεταξύ της 3ης και της 7ης Νοεμβρίου 2017, διάστημα κατά το οποίο το σύστημα δεν θα είναι προσβάσιμο.

Οι Δημόσιες Υπηρεσίες παρακαλούνται, κατά τον προγραμματισμό των εργασιών τους, να λάβουν υπόψη τους την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του συστήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.