Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Τα αγροτικά της ασφαλιστικά προγράμματα παρουσίασε η Interamerican στα μέλη του Α.Σ. "Ένωση Μεσσηνίας"

Εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η συνεργασία που ξεκινά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός "Ένωση Μεσσηνίας" με την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican έγινε την .....

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ., στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης.

Η ενδιάμεσος της συνεργασίας αυτής είναι η Infotrust - Μεσίτες Ασφαλειών στις αγροτικές ασφαλίσεις και σε τομείς όπως: Ασφάλιση φυτικής παραγωγής υπαίθριας καλλιέργειας. Ασφάλιση αγροτικών μηχανημάτων «εν υπαίθρω» και στεγασμένων. Ασφάλιση θερμοκηπίων και φυτικής παραγωγής θερμοκηπίου. Ασφάλιση αγροτικών κτηρίων, εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και πρώτων υλών. Αστικές ευθύνες. Ασφάλιση αγροτικών οχημάτων και τρακτέρ. Ασφάλιση μεταφορών.

Οι Αγροτικές Ασφαλίσεις αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα «οικονομικά εργαλεία» για την διαχείριση μεγάλου αριθμού κινδύνων που απειλούν την αγροτική επιχείρησή σας.

Μια σοβαρή ζημιά στη φυτική παραγωγή, τα μηχανήματα ή τα κτίρια μπορεί εύκολα να φτάσει σε πολλές δεκάδες ή ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, θέτοντας την αγροτική μονάδα σε δύσκολη ταμειακή θέση, αν όχι σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η ιδιωτική ασφάλιση παρέχει την απαραίτητη ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεται ο αγρότης περισσότερο.

Με στόχο τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης του αγροτικού τομέα, παρέχοντας σφαιρική προστασία 360o και λύσεις για κάθε ενδεχόμενο.

Ασφαλιστικές επιλογές INTERAMERICAN:

Αγροτικά κτίρια

Θερμοκήπια

Αγροτικά μηχανήματα

Φυτική παραγωγή

Αγροτικά οχήματα

Αστική ευθύνη

Αγροτικές μεταφορές





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.