Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

COSMOTE Multiroom : Έρχεται και για τους συνδρομητές μέσω δορυφόρου!

Στα μέσα Οκτώβρη αναμένεται να ξεκινήσει από την COSMOTE TV η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Multiroom και για τους δορυφορικούς (SAT) συνδρομητές της πλατφόρμας. Με το Multiroom δίνεται η ελευθερία στους συνδρομητές, να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια της πλατφόρμας (και όχι μόνο) στις τηλεοράσεις του σπιτιού τους. Κάθε ......

συνδρομητής θα μπορεί να έχει σπίτι του μέχρι και τέσσερις (4) αποκωδικοποιητές, ώστε να επιλέγει ανεξάρτητα, τι θα παρακολουθήσει είτε στο σαλόνι είτε στα υπνοδωμάτια του. Αυτό που συνήθως λένε οι διαφημιστές “ποδόσφαιρο ο μπαμπάς στο σαλόνι, σειρές η μητέρα στην κρεβατοκάμαρα, ταινία ο γιος με την παρέα του στο δωμάτιο”.

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία Multiroom o κάθε αποκωδικοποιητής θα πρέπει να έχει τη δική του παροχή δορυφορικής λήψης καλώδιο από το lnb του κατόπτρου ενώ απαραίτητη είναι και η συνεχής διασύνδεση όλων των αποκωδικοποιητών στο ίδιο τοπικό δίκτυο (LocaL Area Network) καθώς και η σύνδεση τους στο Διαδίκτυο (Internet). Τα μορφολογικά χαρακτηριστικά κάθε οικίας και φυσικά ο τεχνικός που θα κληθεί να υλοποιήσει την εγκατάσταση είναι εκείνα που θα κρίνουν εάν βολεύει να χρησιμοποιηθούν και σε τι συνδυασμό τα ανάλογου αριθμού συμβατά Powerplugs (Power Line Adaptors) η WiFi Extenders. Εφόσον ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγκατάσταση, ο συνδρομητής θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει κάθε υπηρεσία που παρέχει η COSMOTE TV (REPLAY TV, TIME SHIFT, να παρακολουθεί ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ή On demand υπηρεσίες κοκ.) σε κάθε τηλεόραση ανεξάρτητα. Φυσικά, η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης μη γραμμικών προγραμμάτων (On Demand,TV Plus, Replay TV) της Υπηρεσίας σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς δέκτες εξαρτάται από την ταχύτητα της ADSL / VDSL σύνδεσης σας.

Το διάστημα αυτό ολοκληρώνεται και η παρουσίαση της νέας υπηρεσίας στους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς εγκαταστάσεων της COSMOTE TV και λογικά μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση της από τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ η και τηλεφωνικά από το 13888. Αν και δεν έχει δημοσιοποιηθεί η επίσημη τιμολογιακή πολιτική της COSMOTE TV για τη νέα υπηρεσία Multiroom, εντούτοις υπολογίζεται ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη ευρυζωνική, δηλαδή στα 6 ευρώ/μήνα ανά δέκτη.

5 σχόλια:

  1. An πρεπει να χρησιμοποιεις υποχρεωτικα ιντερνετ αυτο δεν ειναι μεσω δορυφορου.

    ειναι μεσω ευρζωνικης συνδεσης παλι κι απλα ονομαζεται μεσω δορυφορου.

    μεσω δορυφορου ειναι αυτο που εχει η νοβα χωρισ ιντερνετ υποχρεωτικα.

    γεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι πρίν λίγς μερες ηταν μεσω ευρυζωνικής σύνδεσης.
    Τωρα δινεται και μεσω δορυφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεσω ιντερνετ filiatra news δινεται εδω και πολυ καιρο. μεσω δορυφορου δεν δινεται ακομα κι ουτε υπαρχει και καμια ενημερωση απο τον οτε θα γινει συντομα κατι τετοιο.

    αναμενεται ειναι η απαντηση της εταιρειας. οι πληροφοριες που δεινονται δεν ισχυουν ουτε κατα διαννοια στο συγκεκριμενο αρθρο.

    γεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παρόν δημοσίευμα αγαπητέ, δενε ιναι προϊόν μυθοπλασίας.Ειναι ενημέρωση από τον ΟΤΕ για την εμπρική διάθεση της υπηρεσίας Multiroom μέσω δορυφόρου.
    Λένε στην ενημέρωση ότι στα μέσα Οκτωβρίου θα δοθεί.
    Είχα την εντύπωση οτι δόθηκε γιατι εδώ και ερες έχει γίνε ενημερωτικο σεμινάριο στους τεχνικούς - εγκαταστάτες.

    Μεσω ιντερνετ λειτουργεί εδώ και πολυ καιρό.
    Στα μεσα Οκτωβρη λένε θα δοθεί και μέσω δορυφόρου. Είμασε ηδη στις 12 Οκτώβρη. Συνεπως είμαστε μεσα στον μηνα εμπορικής διάθεσης.

    Οσο για το αν οι πληροφορίες που γραφονται στο αρθρο, αν ειναι λανθασμένες ζητήστε την ευθύνη στον ΟΤΕ.
    ΑΥΤΟΣ τιςεστειλε, εμείς τις δημοσιευσαμε.

    Αλλα ας δουμε πρωτα τι θα δοθεί στην εμπορική διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο το ιντερνετ αλλο μεσω δορυφορου.

    οποιος εχει αποκωδικοποιητη μεσω δορυφορου ξερει πωσ multiroom δεν διατιθεται κι ουτε θα διατεθει μεσα στον οκτωβριο.

    τωρα πως εσταλη μια τετοια ανακοινωση απο τον οτε ο οποιος αρνειται οτι υπαρχει ημερομηνια εναρξησς διαθεσεωσ υπηρεσιας δεν ξερω.

    γεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.