Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Απάντηση Κατσίβελα σε Κόλλια για τον άστεγο Σερίφη στα Φιλιατρά

Ο κ. Κων/νος Κόλλιας, τέως Δήμαρχος Τριφυλίας, τον τελευταίο καιρό επιδίδεται σε αγώνα δηλώσεων που κατά κύριο στόχο έχουν την κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή, δικαίωμα που αναντίρρητα έχει.

Η Δημοτική Αρχή.....

εκτός των άλλων έδωσε μια μάχη εναντίον της υποτιθέμενης μεταρρύθμισης της Αστυνομίας που σαν συνέπεια έχει το κλείσιμο των Αστυνομικών Τμημάτων και υπογραφή αποδοχής και συναίνεσης δεν πρόκειται να βάλει. Αν το κάνει ο κ. Κόλλιας δεν μας αφορά, αλλά δεν έχει και αξία .

Αυτό που όφειλε όμως και δεν έκανε ο κ. Κόλλιας ήταν να απολογηθεί για τις ημέρες του και τα έργα του, που αυτή η Δημοτική Αρχή με πολύ μεγάλο αγώνα υπομονή και συνέπεια προσπαθεί και καταφέρνει να ανατρέψει και οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχάσουν .

Η εποχή της πλάκας για την Τριφυλία έχει περάσει ανεπιστρεπτί.


1 σχόλιο:

  1. Σιγα κ.κατσιβελα μην σπασετε τα αυγα.δηλ η ταλαιπωρια των πολιτων δεν σας νοιαζη.....βρηκαμε παππα ας τον θαψουμε....να ξερετε ομως οτι οι πολιτες τιμωρουν και η τιμωρια θα ειναι σκληρη.
    Τωρα σας πειραζουν οι δηλωσεις κολια....εσεις δηλ τη κανατε λυσατε τα προβληματα της τριφυλιας......καλη η αμπελοφιλοσοφια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.