Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ

Σε μια εποχή που η ανάγκη για σωστά πρότυπα και την ανάδειξη αξιών που θα βάλουν την νεολαία μας σε ένα σωστό δρόμο είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η Ακαδημία της Εράνης διοργανώνει μια εκδήλωση που θα ήθελε να αγκαλιάσουν όλοι γιατί έχει ένα ιδιαίτερο νόημα. Ήταν μια παρέα το 1986-87 που μας .....

χάρισε το πρώτο μας πρωτάθλημα και μας έβγαλαν στους δρόμους και την όμορφη πλατεία μας εκείνη την εποχή βάζοντας τα θεμέλια για τη νέα εποχή της Εράνης.

Σε κάθε στέκι των Φιλιατρών ακούς έστω και μια ιστορία όταν μιλάς για το παρελθόν, από την πορεία αλλά και το μπαράζ που έδωσε η τότε ομάδα με την Μινωική. Η Ακαδημία της Εράνης Φιλιατρών σας καλεί όλους στο κέντρο Δεξαμενή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00' για να τιμήσουμε αυτήν την ομάδα και τους ανθρώπους που τη στήριξαν και τίμησαν με προσωπικές θυσίες αυτήν την ομάδα και τη πόλη μας.

Επίσης θα γίνει και η βράβευση του παιδικού μας τμήματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2016-17 στον όμιλο της Τριφυλίας. Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας και να μας στηρίξετε σε μια προσπάθεια που γίνετε για τα παιδιά μας, για την ομάδα μας, για τη πόλη μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.