Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Συνταγές από την Τριφυλία γεύτηκαν οι επισκέπτες της “Πελοπόννησος EXPO” (vid)

Το πολύ σημαντικό είναι ότι όλες οι δυνάμεις της Πελοποννήσου είναι στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO” και προετοιμάζονται ενωμένες για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν. Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 με αφορμή τις ......

παραδοσιακές γεύσεις με προϊόντα της Τρυφιλιακής γης που ετοιμάστηκαν για τους επισκέπτες της έκθεσης, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Συνταγές, όπως η φάβα, ο καγιανάς, οι πέτουλες που μαγειρεύτηκαν από τον σεφ Βασίλη Γιαννόπουλο με μεράκι και ιδιαίτερη αγάπη για όσους βρέθηκαν στην έκθεση την Πέμπτη το βράδυ.dsc01051 Ο Δήμαρχος σημείωσε πως εκείνο που λείπει είναι η εξωστρέφεια για την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου σε τουριστικό και παραγωγικό επίπεδο και τόνισε πως η επένδυση του Κωνσταντακόπουλου (με αφορμή και την εκδήλωση βράβευσης του επιχειρηματία) με την Costa Navarino στη Μεσσηνία, δείχνει αυτό ακριβώς, πως πρέπει δηλαδή με τόλμη και με δουλειά να βγούμε προς τα έξω και να κάνουμε βήματα στο μέλλον.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας.drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.