Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Μπέρδεψαν τα ..... μπούτια τους στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Μπέρδεψαν τα μπούτια τους στην περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας με τα δελτία Τύπου.
Αφορμή για το .... μπουρδούκλωμα ήταν η ανάδειξη ή μη της υποψηφιότητα της Καλαμάτας για πολιτιστική πρωτεύουσα της ευρώπης το 2021.

Όπως θα δείτε......

παρακάτω και από ότι φαίνεται φυσικά είχαν ετοιμάσει δύο κείμενα για κάθε περίπτωση.
Το πρώτο κείμενο για περίπτωση επιτυχίας και το δεύτερο περίπτωση αποτυχίας.

Μετά την ανάδειξή της Ελευσίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας για το 2021 η Περιφερειακή Ενότητας Μεσσηνίας έκανε την ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ και απέστειλε σήμερα στις 15:35 προς τα ΜΜΕ (για λογαριασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγχαρητήριο μήνυμα για την ανάδειξη ως νικήτριας της Καλαμάτας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021!!!!

11 λεπτά μετά και αφού πήραν είδηση της Γκάφα τους, απέστειλε η Π.Ε. Μεσσηνίας ΕΚ ΝΕΟΥ μήνυμα προς τα ΜΜΕ στις 15:46 αυτή τη φορά την δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ Αλιφέρη που εκφράζει Εμμέσως πλην σαφώς την πικρία της για την μη ανάδειξη της Καλαμάτας σαν πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021 και παράλληλα δίνοντας συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για την νίκη της.

Αν μη τι άλλο οι άνθρωποι ήταν προνοητικοί. Έφτιαξαν δυο κείμενα, ενα για κάθε περίπτωση και θα απέστειλαν το "σωστό" για κάθε περίπτωση.

Δείτε το μήνυμα Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα συγχαρητήρια για την Καλαμάτα (ΩΡΑ 15:35)

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο Δήμο Καλαμάτας και την ομάδα Kalamata 21 για την μεγάλη επιτυχία της ανάδειξης της Καλαμάτας ως πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το έτος 2021.
Η επιτυχία αυτή είναι αποδεικνύει τη μεγάλη δυναμική που υπάρχει στο Νομό μας και έρχεται σε μια στιγμή που η εξωστρέφεια και η ανάδειξη των ιδιαίτερων πολιτιστικών μας χαρακτηριστικών αποτελεί μονόδρομο για να θεμελιώσουμε τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχτεί η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου μας.»


Δείτε το κείμενο με το πικρό μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη κ Αλιφέρη (ΩΡΑ 15:46)

«Η μεγάλη και πολύ σημαντική προσπάθεια της Καλαμάτας για την ανάδειξή της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021 έληξε σήμερα όχι όπως όλοι ευχόμασταν και ελπίζαμε .
Ωστόσο, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Καλαμάτας και την Ομάδα του Kalamata 21 για τον εξαιρετικής ποιότητας αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης της διάκρισης, γεγονός που αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη στην πόλη που αποτυπώνεται ήδη στους νέους της και προοιωνίζει πως η δυναμική, ιστορική και πολιτιστική διαδρομή της Καλαμάτας δεν τελειώνει εδώ αλλά συνεχίζεται με όραμα θέτοντας νέους στόχους.
Τέλος, συγχαίρουμε την πόλη της Ελευσίνας και της ευχόμαστε να έχει επιτυχία ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το έτος 2021.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας
Ελένη Αλειφέρη - Καραθανάση»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.