Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Superfoods.

Η δεύτερη συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Πεδουλάκη ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα. Σε μόλις .....

τέσσερα παιχνίδια κάθισε στον πάγκο του "τριφυλλιού" ο έμπειρος τεχνικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ να αποτελεί το κύκνειο άσμα.

Την Τρίτη (18/10) υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Αργύρη Πεδουλάκη, με κύριο θέμα συζήτησης τους λόγους της κάκιστης εικόνας των "πρασίνων" στο ΣΕΦ και τους λόγους της βαριάς ήττας από τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Πως φτάσαμε στην παραίτηση;
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, στη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι υπήρχε όρος σύμφωνα με τον οποίο θα εντασσόταν στο τεχνικό επιτελείο προπονητής από το ΝΒΑ με ειδίκευση στο επιθετικό κομμάτι. Κάτι που δεν υλοποιήθηκε άμεσα, δίχως όμως να υπάρξει πρόβλημα ως προς αυτό σε πρώτη φάση. Μόλις ξεκίνησε η σεζόν, το θέμα έπεσε ξανά στο τραπέζι, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επισημαίνει τον συγκεκριμένο όρο, αλλά να μην προχωράει περισσότερο.

Την επομένη της συντριβής από τον Ολυμπιακό όμως, όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Μόλις ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" επέμεινε στην τήρηση του συγκεκριμένου όρου της καλοκαιρινής υπογεγραμμένης συμφωνίας, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία φυσικά έγινε δεκτή.

Παρεμπιπτόντως, οι "πράσινοι" δοκιμάζονται την Παρασκευή (21/10, 20:00) εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Κόροιβο (εντός), Μπάμπεργκ (εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (εντός) για την EuroLeague.

Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις θα γίνουν μάλιστα σε διάστημα τριών ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.