Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Ψεύτες και Υποκριτές οι βουλευτές της Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να αποδώσεις το ψέμα, την κοροΙδία και τον εμπαιγμό των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσαντινέα, Κοζομπόλη.

Η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών είχε κανονίσει την χθεσινοβραδινή συνάντηση για την Πέμπτη 21 Ιουλίου το βράδυ.
Κάλεσαν τους ......

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνοι απάντησαν ότι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω της ψήφισης του Νομοσχεδίου στην βουλή για την Απλή αναλογική και ζήτησαν να αναβληθεί η συζήτηση κατά 24 ώρες ώστε να διευκολυνθούν και να παρευρεθούν
Η παράκληση έγινε δεκτή από την Δημοτική Ενότητα και πραγματικά η συζήτηση αναβλήθηκε για 24 ώρες και συγκεκριμένα για χθες Παρασκευή.

Και ενώ περιμέναμε να εμφανιστούν οι παραπάνω βουλευτές εν τούτοις δεν εμφανίστηκε κανένας πλην του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση.
Η νέα γελοία δικαιολογία που παρουσίασαν οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ βουλευτές ήταν ότι είχαν επείγον Κοινοβουλευτικό έργο και δεν μπορούσαν να λείψουν.

Ελα όμως που στην ίδια επιτροπή ήταν και ο Κουκούτσης και η τόσο επείγουσα συζήτηση είχε να κάνει με την ΤΡΕΝΟΣΕ και τελείωσε στις 3 το μεσημέρι.
Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ που θα γινόταν η συζήτηση υπήρχε ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ να έρθουν.
Αλλά και πάλι δεν τόλμησαν να έρθουν. Όχι γιατί δεν μπορούσαν όπως ισχυρίστηκαν. Αλλα γιατί στην πραγματικότητα δεν ήθελαν να έρθουν, δεν ήθελαν να ακούσουν την σοβαρότητα των επιχειρημάτων που υπάρχουν για την παραμονή του ΑΤ Φιλιατρών. Για τέτοιο επίπεδο Δημοκρατίας μιλάμε. Πρωτη φορά Αριστερά και πολύ Φασιστικά.

Με περισσή υποκρισία που θα ζήλευε και ο μεγαλύτερος αστέρας του Hollywood η Κοζομπόλη και ο Κωνσταντινέας έστειλαν επιστολή στην Δ.Ε. Φιλιατρών η οποία είναι μόνο για γέλια.

Με αστείες δικαιολογίες που δεν θα έλεγε ούτε αδιάβαστος μαθητής του Δημοτικού στον δάσκαλο του, ούτε λίγο ούτε πολύ, μέσα στις αστείες δικαιολογίες μας παρουσίασαν και τις θέσεις τους εμμένοντας με αρρωστημένη εμμονή στο κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων Φιλιατρών και Κοπανακίου.

Σας παραθέτουμε την επιστολή

Κυρίες και Κύριοι

Παρά το γεγονός, ότι δεχτήκατε ευγενικά το αίτημά μας για την μετάθεση, κατά μια μέρα, της σύσκεψης προκειμένου να διευκολυνθεί η έλευσή μας, τελικά δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούμε, λόγω επείγοντος νομοθετικού έργου στο Κοινοβούλιο.

Θα θέλαμε όμως συνοπτικά να αναφερθούμε στο θέμα της συνάντησης.
Όπως είναι γνωστό, ο αριθμός των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, λόγω συνταξιοδοτήσεων χωρίς ταυτόχρονη αναπλήρωση. Υπενθυμίζουμε, ότι για δύο συνεχείς χρονιές, (2013-2014) ανεστάλη η εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή της Αστυνομίας, η οποία επαναλειτούργησε για το έτος 2015-2016. Για το λόγο αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η αναδιάταξη της δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας για να μπορεί να επιτελέσει το ρόλο της. Ν’ αποτρέψει την εγκληματικότητα και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, με ασφάλεια και για τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Στόχος της αναδιάταξης είναι, οι δυνάμεις να κατανεμηθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται πραγματική αστυνόμευση και όχι φύλαξη κτιρίων. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, κάποια αστυνομικά τμήματα θα συγχωνευτούν, ώστε να απελευθερωθούν δυνάμεις προκειμένου να διατίθενται σε περιπολίες και σε κλήσεις των πολιτών.
Επισημαίνουμε ότι, δεν καταργείται καμία θέση αστυνομικού. Μάλιστα στο νομό μας προστίθενται συνολικά 12 οργανικές θέσεις.

Επιπλέον τέθηκε σε λειτουργία στην Αστυνομική Δ/νση Μεσσηνίας η νέα Κινητή Μονάδα Αστυνόμευσης, σε πρώτο στάδιο μία και σ΄ επόμενο περισσότερες, με πλήρη στελέχωση, που θα προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το νομό και θα επιλαμβάνεται παραβατικών περιστατικών. Μάλιστα στις περιοχές που δεν υπάρχει αστυνομικό τμήμα η Μονάδα θα παραμένει, ώστε εκτός των εκτάκτων περιστατικών, ο πολίτης να έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται σ’ αυτήν, για την υποβολή καταγγελίας, μήνυσης, παραπόνων, θεώρησης γνησίου υπογραφής κλπ. Ο πυρήνας του σχεδίου είναι να υπάρχει μία Αστυνομική Διεύθυνση ανά δήμο με μεγάλο αριθμό υπηρετούντων αστυνομικών και να εξετάζονται κατά περίπτωση άλλες παράμετροι (γεωγραφικό ανάγλυφο, εγκληματικότητα κλπ). Ειδικά για το Δήμο Φιλιατρών, εκτός της αστυνομικής διεύθυνσης Κυπαρισσίας, διατηρείται το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων και εξετάζεται μία ενδιάμεση λύση για τα Φιλιατρά, για την οποία γίνεται συζήτηση με το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα.

Με τον προτεινόμενο τρόπο αστυνόμευσης θεωρούμε ακράδαντα, ότι μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η παραβατικότητα. Επιπλέον προστατεύονται και οι ίδιοι οι αστυνομικοί καθώς θα κινούνται ως ομάδα και όχι μεμονωμένα με διακινδύνευση της σωματικής τους ακεραιότητας, όπως συνέβη με το πρόσφατο περιστατικό τραυματισμού αστυνομικού στην περιοχή.

Με την πεποίθηση, ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε δια ζώσης τα σοβαρά αυτά θέματα, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συμβάλουμε στην εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Με εκτίμηση
Παναγιώτα Κοζομπόλη
Πέτρος Κωνσταντινέας
Βουλευτές Μεσσηνίας

Αυτή είναι η επιστολή.
Κοινώς τι λένε τα δυο τους??? Σας έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Όταν θα έρθει η ώρα τους να ζητήσουν ψηφαλάκια, δώστε τους αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.