Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Έρχεται το «ραντεβού στα τυφλά» με ολόγυμνους παίκτες

Στις 25 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα ένα τηλεοπτικό παιχνίδι βασισμένο σε παλιό κόνσεπτ, αλλά με καινούργια προκλητική «συνταγή». Οι παίκτες του θα είναι ολόγυμνοι. Έρχεται λοιπόν το «ραντεβού στα τυφλά» που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις με τη νέα του και πιο προκλητική μορφή.

Σύμφωνα με τους .....

παραγωγούς του Channel 4 θα «σπάσει» τα όρια του παραδοσιακού ραντεβού. Συστήνουν λοιπόν στο κοινό τη «Γυμνή Έλξη», μια σειρά επεισοδίων με «ραντεβού τα οποία είναι καλά όταν ξεκινούν τη στιγμή που τα ρούχα έχουν βγει».

Το σόου δείχνει μια γυμνή κοπέλα ή έναν γυμνό άνδρα να προσπαθεί να επιλέξει ανάμεσα σε 6 πιθανούς παρτενέρ. Οι οποίοι στέκονται μπροστά στις κάμερες ολόγυμνοι. Ο παίκτης επιλέγει τον πιθανό μετέπειτα σύντροφο και φεύγουν για ένα κανονικό ραντεβού ώστε να διαπιστώσουν αν αυτό που «είδαν» αρχικά «κολλάει» και για τη συνέχεια.

Είναι ένα πείραμα στην ουσία πρωτοποριακών θεωριών ψυχολόγων και σεξοθεραπευτών που αναφέρουν πως η ένδειξη ενός επιτυχημένου συντρόφου βρίσκεται καθαρά στη σωματική διάπλαση στην οποία «προστέθηκαν» ρούχα και επαγγελματική ιδιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.