Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη της Βουλευτού Μεσσηνίας κ.Κοζομπόλη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας πραγματοποίησε την
Δευτέρα 11/7/2016 η Βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας κ.Παναγιώτα Κοζομπόλη όπου και ενημερώθηκε από το Διοικητή κ.Γεώργιο Μπέζο και τα υπηρεσιακά στελέχη για όλα τα θέματα της Νοσηλευτικής δομής.

Η κ.Παναγιώτα ......

Κοζομπόλη ξεναγήθηκε στο έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου και εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο για το ρυθμό με τον οποίο εξελίσσονται οι εργασίες όσο και για την ποιότητα αυτών και την νέα ανακαινισμένη μορφή του παίρνει η Νοσηλευτική δομή.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργο Μπέζο και για τα υπόλοιπα θέματα και κυρίως για το ζήτημα της ιατρικής στελέχωσης. Όπως τονίστηκε από το Διοικητή ήδη τέσσερις (4) διορισμοί ιατρών (1 Ακτινοδιαγνωστικής, 1 Οδοντιατρικής, 1 Οφθαλμολογίας και 1 Γυναικολογίας-Μαιευτικής) βρίσκονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για λήψη ΦΕΚ ενώ δύο (2) ακόμη μόνιμοι διορισμοί (1 Παθολογίας και 1 Καρδιολογίας) βρίσκονται σε εξέλιξη με βάση την προκήρυξη που έληξε η προθεσμία πριν από λίγες ημέρες. Στις άμεσες προθέσεις της Διοίκησης είναι και η ενίσχυση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με την πρόσληψη ενός μόνιμου ιατρού νεφρολογίας σε συνδυασμό πάντοτε με την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Μονάδος με τα χρήματα που προήλθαν από την πώληση-πλειστηριασμό του ακινήτου της αποβιωσάσης Μαρίνας Αριδά.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η ωρίμανση της πρότασης για ένα μεγάλο έργο ενεργειακής εξοικονόμησης και για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας κατά τα πρότυπα του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Τέλος κοινή ήταν η θέση τόσο του Διοικητή κ.Γεωργίου Μπέζου όσο και της Βουλευτού κ.Γιώτας Κοζομπόλη ότι το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επιτελεί καθημερινά μια μεγάλη υγειονομική αποστολή που καλύπτει γεωγραφικά μια μεγάλη περιοχή. Αυτό καθιστά επιτακτική ανάγκη την συστράτευση όλων των θεσμικών και δημιουργικών δυνάμεων για την περεταίρω ουσιαστική και λειτουργική αναβάθμισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.