Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Εκσυγχρονίζεται ριζικά η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στην Κυπαρισσία

Προχωρούν οι διαδικασίες, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με τα χρήματα από την εκποίηση ακινήτου που κληροδότησε στο Νοσοκομείο, με σκοπό την υποστήριξη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, η Μαρίνα Αριδά…

Η διοίκηση ......

τονίζει ότι θα γίνει ριζική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός της Μονάδας, καθώς ανοίγει πλέον ο δρόμος, μετά την επικείμενη υπογραφή των συμβολαίων για την αγοραπωλησία του ακινήτου, ενός σπιτιού σε κεντρικό δρόμο της Κυπαρισσίας, που πωλήθηκε έναντι 310.000 ευρώ.

Σε σχετική του γραπτή δήλωση ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος, σημειώνει: «Τις επόμενες ημέρες υπογράφονται τα συμβόλαια που αφορούν την εκποίηση του κληροδοτήματος Μαρίνα Αριδά συνολικού τιμήματος 310.000 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά και σύμφωνα πάντα με την βούληση της διαθέτιδος προχωράμε στην ουσιαστική ιατροτεχνολογική αναβάθμιση της Μ.Τ.Ν του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Είναι κοινά αποδεκτό η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Ν.Μ.Κυπαρισσίας και η μεγάλη της συμβολή στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλλίας.
Ταυτόχρονα έχουμε υποβάλλει αίτημα στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας να ενσωματωθεί στο εν αναμονή εγκριθέν ΠΠΥΥ 2015 το ποσό των 310.000 ευρώ προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες.

Μέχρι τέλος του έτους η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Ν.Μ. Κυπαρισσίας θα διαθέτει ένα σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και ειδικότερα δέκα (10) μηχανήματα τεχνητού νεφρού, δέκα τρεις (13) πολυθρόνες αιμοκάθαρσης και ένα (1) σύστημα επεξεργασίας νερού. Επίσης στις προτεραιότητες μας είναι και η στελέχωση της Μονάδας με ένα (1) μόνιμο ακόμα ιατρό νεφρολόγο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά πρώτα από όλα τους εκτελεστές της διαθήκης Παναγιώτη Αγγελινά και Λουκά Μαραγκό για την συμβολή τους και την άψογη συνεργασία τους καθώς επίσης και την επιτροπή παρακολούθησης και εποπτείας της όλης διαδικασίας εκποίησης απαρτιζόμενη από τον κ.Ιωάννη Ασημακόπουλο, κ.Αγγελική Ζέρβα και κ.Σταματία Αλεξόπουλου και τους συνεργάτες μου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για την καθημερινή δουλειά που επιτελούν».

kalamata Journal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.