Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ανανέωσε με την Εράνη Φιλιατρών ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης Φιλιατρών ανακοινώνεται ότι από σήμερα στο δυναμικό της ομάδας ανήκει και ο γνωστότατος Goalkeeper Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος γνωστός από την συμμετοχή του σε πολλές ομάδες της ......

Super League, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Για το ήθος του και την προσωπικότητα του έχουν γράψει όλες οι μεγάλες αθλητικές εφημερίδες και Αθλητικά portals.

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1977 Ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική ομάδα Νίκη Πλάτης και στη συνέχεια στην Εράνη Φιλιατρών μαζί με τον ξάδερφό του Νίκο. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Καλαμάτα και παράλληλα αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων. Με την Καλαμάτα έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 14 Ιανουαρίου 1996, εναντίον του Απόλλωνα Αθηνών στη Ριζούπολη.

Ακολούθησε μια σειρά από μεταγραφές σε πολλές ομάδες. Ο Εθνικός Πειραιώς, η ΑΕΚ, η βελγική Λα Λουβιέρ, ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Ακράτητος και η Καστοριά.

Από το καλοκαίρι του 2007 έως και το καλοκαίρι του 2013, για έξι περιόδους, αγωνίστηκε στη Skoda Ξάνθη. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 188 αγώνες πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής, από τους οποίους σχεδόν οι μισοί είναι με την ακριτική ομάδα, ενώ 21 έχει με τον Άρη. Από τον Αύγουστο του 2013 ανήκει στην Καλλιθέα που συμμετέχει στη Β' Εθνική κατηγορία.

Υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων Παίδων (έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Κατερίνη το 1995, κατακτώντας την τρίτη θέση κι έχοντας 22 συνολικά συμμετοχές), Νέων (32 συμμετοχές) και Ελπίδων, με την οποία έλαβε μέρος στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων (Κ-21) το 1998, εναντίον της Ισπανίας, έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε την τρίτη θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στο Μπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.