Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τιμωρήθηκε η διαιτητική τριάδα για την τελευταία φάση με τα βήματα του Σπανούλη.

Προκλητικός ο Σταυρόπουλος ψάχνει παράβαση στο Τρίποντο του Διαμαντίδη!!!!

Ένταση δημιουργήθηκε .....

στα γραφεία της ΚΕΔ μεταξύ των "αιωνίων", τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να ζητά να παραιτηθούν όλα τα μέλη της ΚΕΔ.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο των "πρασίνων", Μάνο Παπαδόπουλο. Από τον Ολυμπιακό έδωσαν το "παρών" ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, και ο γενικός διευθυντής των "ερυθρολεύκων", Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για τους τελικούς
Όταν πήγε να ξεκινήσει η κλήρωση για τον τρίτο και τον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα η κλήρωση να καθυστερήσει. Συγκεκριμένα, τα μέλη της ΚΕΔ ζήτησαν τους ανθρώπους και των δύο ομάδων να αποχωρήσουν και να βγουν εκτός αίθουσας, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, όπως και συνέβη.

Τιμωρήθηκε η διαιτητική τριάδα για την τελευταία φάση
Οι Κορομηλάς, Αναστόπουλος και Μάνος, η τριάδα των ρέφερι του δεύτερου τελικού, αποκλείστηκε από τις επιλογές στους επόμενους τελικούς, γεγονός το οποίο η πλευρά του Παναθηναϊκού το χαρακτήρισε ως δικαίωση, καθώς η ΚΕΔ τιμώρησε την συγκεκριμένη τριάδα, λόγω της τελευταίας φάσης που έκρινε την αναμέτρηση. Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους δεν μπήκαν σε αντιπαράθεση ενώ δεν παρακολούθησαν τη διαδικασία καθώς αποχώρησαν πριν από την έναρξη της κλήρωσης τονίζοντας πως δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ ενώ πρόσθεταν πως ας μείνει η πλευρά του Ολυμπιακού στη διαδικασία αρκεί να κυλήσουν όλα ήρεμα.

Σταυρόπουλος: "Αν υπάρχει παράβαση στον Σπανούλη, υπάρχει και στην φάση του Διαμαντίδη"
Ο Γιώργος Σκινδήλιας τόνισε πως δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν οι διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης (Γκόντας-Φούφης), καθώς είναι ρέφερι επιπέδου Euroleague, ενώ στην συνέχεια τα μέλη της ΚΕΔ ανέφεραν πως θα πρέπει να τιμωρηθεί και η τριάδα των Κορομηλά, Αναστόπουλου και Μάνου, επειδή έκανε βήματα ο Σπανούλης στο καθοριστικό τρίποντο. Ακολούθως, έγινε... έξαλλος ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος σχολίασε πως αν υπάρχει παράβαση στην τελευταία φάση του Σπανούλη, τότε υπάρχει παράβαση και στην προηγούμενη φάση με τον Διαμαντίδη.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης τόνισε στον Χρήστο Σταυρόπουλο πως "εδώ και 16 χρόνια μας έχετε εμπιστοσύνη" και ο Χρήστος Σταυρόπουλος του απάντησε "δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη".
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ακολούθως, έχοντας βγει έξω από την αίθουσα, αναφέρθηκε στις αντιρρήσεις του Παναθηναϊκού για τις επιλογές των ρέφερι, λέγοντας "πείτε μας ποιον θέλετε; Τον Ψαριανό; Να του δώσετε και πλακέτα...".

Οι διαιτητές των τελικών
Στο τέταρτο ματς της σειράς, στο ΟΑΚΑ, ήταν να μπουν οι Πηλοϊδης, Ψαριανός και Παναγιώτου, μία διαιτητική τριάδα για την οποία ήταν αρνητικοί οι Πειραιώτες. Τελικά, η κλήρωση των διαιτητών έγινε και οι δύο τριάδες έγιναν γνωστές.

Τρίτος τελικός στο ΣΕΦ: Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου

Τέταρτος τελικός στο ΟΑΚΑ: Χριστοδούλου, Σχοινάς και Μητσόπουλος


Ο Σταυρόπουλος ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών της ΚΕΔ
Αφού έγιναν γνωστές οι δύο διαιτητικές τριάδες για τους δύο ερχόμενους τελικούς σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, όντας δυσαρεστημένος από την όλη διαδικασία (με τις τιμωρίες και τις επιλογές), ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών της ΚΕΔ, με τους ανθρώπους της ΚΕΔ να έχουν μείνει άφωνοι.

ΣΧΟΛΙΟ
.....έγινε έξαλλος ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος σχολίασε πως αν υπάρχει παράβαση στην τελευταία φάση του Σπανούλη, τότε υπάρχει παράβαση και στην προηγούμενη φάση με τον Διαμαντίδη.
Με την διαφορά ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ παάβαση του Διαμαντίδη ενω για του Σπανουλη έχουν αποφανθεί οι πάντες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.