Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

"Πράσινο" για την Κόκκινη Νύχτα της Καλαμάτας

Ανοιχτά καταστήματα μέχρι το ξημέρωμα, τιμές τόσο χαμηλές που θα προκαλέσουν ...σοκ, μουσικές, χορευτικές, εικαστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις: αυτή θα είναι η «Κόκκινη Νύχτα», το .....

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στην Καλαμάτα.

Η «Κόκκινη Νύχτα» θα σηματοδοτήσει τη λήξη των χειμερινών εκπτώσεων, καθιστώντας για άλλη μια φορά την Καλαμάτα επίκεντρο της εμπορικής κίνησης στη Νότια Πελοπόννησο και ευρύτερα. Έρχεται, δε, να συμπληρώσει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Λευκές Νύχτες», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη τα προηγούμενα τρία χρόνια, το τελευταίο Σαββατόβραδο του Αυγούστου.

Η Καλαμάτα γέμισε κόσμο, που ήλθε από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου κι από ακόμη παραπέρα και απόλαυσε μουσική και τραγούδια σε πολλά σημεία της πόλης, ενώ κατά την ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων είχε τη δυνατότητα ν' αγοράσει σε χαμηλές τιμές ό,τι έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό, ο άνδρας, η γυναίκα, το παιδί.

Σημειώνεται πως το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου 2016, ενέκρινε «την παράταση του εθνικού πλαισίου ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων στο Δήμο Καλαμάτας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου του έτους 2016 και συγκεκριμένα από τις 6.00 μ.μ. ώρα έως και τις 03.00 π.μ. της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου του έτους 2016, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο ‘Κόκκινη Νύχτα’».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.