Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Αντίθετος σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Τριφυλία ο Π. Κατσίβελας

Εξέπληξε το Σώμα, στην προχθεσινή του συνεδρίαση, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ενημερώνοντας πως είναι αντίθετος σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, κάτι που ούτε καν έχει τεθεί ή έστω διακινείται σοβαρά και τεκμηριωμένα.

Μπορεί για διάφορους ....

λόγους, από διάφορους κύκλους, για προφανείς σκοπιμότητες να γίνονται τέτοιες «διαρροές», ωστόσο ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο δεν είχε τεθεί προς ενημέρωση θέμα «διαρροών» ή ακόμα και ευφάνταστων σεναρίων.

Ο κ. Κατσίβελας τόνισε με έμφαση:
«Εάν η κυβέρνηση κάνει σκέψεις προκειμένου να διαμοιράσει ανθρώπους οι οποίοι έρχονται από την εμπόλεμη ζώνη της Συρίας και να τους κατανείμει απρόβλεπτα, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς να συνεννοηθεί με κανέναν, επιβάλλοντάς μας να δεχθούμε κάποιο πληθυσμό, δεν πρόκειται να το κάνουμε.

Και προκαταβολικά θέλω να δηλώσω ότι θα πρέπει να δράσουν διαφορετικά προκειμένου να ανατρέψουν την πολιτική και δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τη χώρα μας. Προσωπικά, με βρίσκει εντελώς αντίθετο στο να μετατρέψουν την Τριφυλία σ΄ ένα χώρο ανθρώπων, οι οποίοι θα παραθερίζουν και θα κάνουν ηλιόλουστες διακοπές.

Θα πρέπει ν’ αλλάξει η πολιτική, να γίνουν σοβαροί για να μπορέσουμε κι εμείς σοβαρά ν’ αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα τα οποία δημιουργούνται. Και αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να σέβονται το αυτοδιοίκητο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Θάρρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.