Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ!!! Νεαρές κοπέλες ζητούν κάρτες και κινητά στο Facebook. Τι προσφέρουν;

Νέα, άκρως ανησυχητική μόδα ξεκίνησε – δυστυχώς -, από τα σχολεία και τους εφήβους, σε σημείο που προκάλεσε «συναγερμό» στο διαδίκτυο και καλεί γονείς και παιδαγωγούς σε άμεσες λύσεις εκτάκτου ανάγκης.

Κορίτσια κυρίως αλλά .....

και αγόρια, πάνω στην πιο όμορφη και τρυφερή τους ηλικία αναζητούν με διάφορα μέσα, να καλύψουν τις… «επιτακτικές» ανάγκες τους, από αγνώστους, με ανταλλάγματα.

Με πιο απλά λόγια; Κάρτες κινητών, smartphones και κάθε είδους αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, είναι αυτά που ζητάνε απεγνωσμένα οι νέοι, με αντάλλαγμα;;;

Από μια γuμνή φωτογραφία έως και ραντεβού σε τουαλέτες, καφετέριες, και μπαρ με τη γνωστή… κατάληξη.

Και το πιο ανησυχητικό απ’ όλα, είναι πως δεν πρόκειται για «ανταλλαγές» μόνο μέσω συμμαθητών, αλλά όπως προαναφέραμε, ακόμα και μεταξύ αγνώστων.

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει εισβάλλει σε βαθμό τρομακτικό στις ζωές μας αλλά κυρίως στις ζωές των ανήλικων παιδιών μας, και πριν τα γεγονότα ξεφύγουν ακόμα περισσότερα, ειδικοί και ψυχολόγοι εφιστούν τη προσοχή των γονέων απέναντι στα παιδιά τους και την αμέριστη συμπαράσταση τους, πάνω στην πιο κρίσιμη ηλικία τους και τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.