Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Ανεξόφλητες οι πληρωμές φόρων στο TAXISNET - Σταδιακά θα σβηστούν λέει η ΓΓΔΕ

Σταδιακά θα εμφανίζονται οι πληρωμές του ΕΝΦΙΑ και των δόσεων του φόρου εισοδήματος στο TAXISNET σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και γνωστοποιεί ότι οι φορολογούμενοι δεν πρέπει να ανησυχούν για αυτή την καθυστέρηση εμφάνισης της πληρωμής στους προσωπικους τους λογαριασμούς

Από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής .......

Διακυβέρνησης Γ.Γ.Δ.Ε. ανακοινώνεται ότι λόγω του αυξημένου πλήθους των συναλλαγών τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, η πίστωση των οφειλών για πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν σε πιστωτικά ιδρύματα στις 29 και 30 Οκτωβρίου πραγματοποιείται σταδιακά και μπορεί να μην εμφανίζεται στο TAXISNET Ειδικότερα,

• Οι πληρωμές της Πέμπτης 29 Οκτ σύμφωνα με τα ισχύοντα, συμπεριλαμβάνονται σε αρχείο που λήφθηκε την Παρασκευή 30 Οκτ το απόγευμα και πιστώνονται τμηματικά ανά Δ.Ο.Υ. Εκτιμώμενος χρόνος πίστωσης μέχρι την Τετάρτη 4 Νοε.

• Οι πληρωμές της Παρασκευής 30 Οκτ σύμφωνα με τα ισχύοντα, θα συμπεριληφθούν στο σημερινό αρχείο που θα ληφθεί το απόγευμα (2 Νοε). Εκτιμώμενος χρόνος πίστωσης μέχρι το Σάββατο 7 Νοε.

Σε κάθε περίπτωση, για τις πληρωμές που υπάρχει ενημέρωση (λήψη αρχείου) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βλέπουν από την εφαρμογή «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet, στην επιλογή «Στοιχεία Πληρωμών»

Πιθανό ανοιχτό υπόλοιπο δόσης ή εκπρόθεσμο στις επιλογές «Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης» και «Στοιχεία Ρύθμισης» της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση», δεν θα εμφανίζεται μετά την οριστική πίστωση μιας οφειλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.