Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Συλλογή υπογραφών για πρόταση μομφής κατά Παπαμιμίκου στη ΝΔ!

Δραματικές φαίνεται ότι θα είναι οι επόμενες ώρες και μέρες για τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο, στον απόηχο του… αναθέματος που εισπράττει σε εσωκομματικό επίπεδο αλλά και επίπεδο κοινωνικής βάσης της ΝΔ, για το χθεσινό, ντροπιαστικό για την εικόνα και την Ιστορία της παράταξης φιάσκο.

Η άρνηση του Ανδρέα......

Παπαμιμίκου να παραιτηθεί, ή τουλάχιστον οι σχετικές διαρροές από τους συνεργάτες του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, που είναι ταυτόχρονα… το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα, προκάλεσαν οργή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά και στην Πολιτική Επιτροπή.

Από το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, και πολύ πιο έντονα το πρωί της Δευτέρας, αρκετοί βουλευτές και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, που ανήκουν στο καραμανλικό στρατόπεδο, ζυγίζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να συγκεντρωθούν υπογραφές στην Π.Ε., για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Ανδρέα Παπαμιμίκου, και να καθαιρέθει έτσι, ως υπαίτιος για το χθεσινό φιάσκο.

Οι περισσότεροι βέβαια συνιστούσαν… αυτσυγκράτηση, περιμένοντας να διαπιστώσουν αν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα αλλάξει τη στάση του, έστω την τελευταία στιγμή, και θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας χρεώνουν σχεδόν όλοι ρόλο… campaign manager του Απόστολου Τζιτζικώστα, με το επιτελείο του να έχει συγκροτήσει το εκλογικό επιτελείο του Περιφερειάρχη, και ο ίδιος να κατηγορείται για “επιθετικές” κομματικές συμπεριφορές, αρχικά για τη συγκέντρωση των υπογραφών κατάθεσης της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα, και στη συνέχεια για να ενισχυθεί η υποψηφιότητα αυτή σε εσωκομματικό επίπεδο.

Δεν πέρασε άλλωστε απαρατήρητο ότι χθες, μόνο ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ανδρέα Παπαμιμίκο για τις ευθύνες του, ενώ η ελάχιστη υποστήριξη που έτυχε στα social media ο Γραμματέας της ΝΔ, προήλθε από ανθρώπους που σχετίζονται με την καμπάνια Τζιτζικώστα.

Όπως φυσικά όλοι κατέγραψαν τα… αποκαλυπτήρια που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ότι “υποστήριξε μετά πάθους” την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, παρόλο που ήταν επικεφαλής της ΚΕΦΕ, και επομένως ο αρμόδιος για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.