Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλιατρά: 46 κουκλιά μιας παλαιότερης εποχής συμμετείχαν στο 44ο Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων. [Φωτογραφίες ]

46 κουκλιά, αυτοκίνητα μιας ιστορικής εποχής βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στα Φιλιατρά συμμετέχοντας στο 44ο Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων.
Αν και όλα ηταν υπέροχα, και καλοσυντηρημένα, την παράσταση έκλεψαν δυο παλιές jaguar (μια λεθκή και μια κόκκινη).

Ο Δήμος Τριφυλίας και .....

η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου φιλοξένησαν στο Δήμο μας το 44ο Διεθνές Ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων, το οποίο διοργανώνεται από την ΦΙΛΠΑ στη Δυτική Πελοπόννησο, για το διάστημα από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμωνα με το πρόγραμμα χθες Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015, έγινε εκκίνηση από το Καλό Νερό στις 09.30 το πρωί, όπου διανύσουν ειδικές διαδρομές προς Αγία Θεοδώρα Αρκαδίας και Αρχαία Μεσσήνη.

Σήμερα Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015, έγινε εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας, στις 09.30 το πρωί σαράντα έξι ιστορικά αυτοκίνητα από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Κύπρο και διένύσουν ειδικές διαδρομές με κατεύθυνση προς Μεθώνη και Πύλο.
το απόγευμα του Σαββάτου τα ιστορικά αυτά αυτοκίνητα φιλοξενήθηκαν στην πλατεία της πόλης όπου πολυς κόσμος τα θαύμασε από κοντά ενώ οι μικροί φίλοι γνώρισαν κάτι το ποίο δεν είχαν ξαναδεί.

Ακολούθως ένα ένα τα αυτοκίνητα αναχωρούσαν από τα Φιλιατρά με προορισμό την Κυπαισσία που θ γινόταν ο επίσημος τερματισμός.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από αυτά τα παλιά αυτοκίνητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.