Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκ: 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα!

Στα τραύματά του υπέκυψε τελικά ο 17χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε με καραμπίνα από 15χρονο, στον προαύλιο χώρο σχολείου της Κάτω Αχαγιάς.

Σύμφωνα μάλιστα με ......

τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος δράστης είχε πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, αποφασίζοντας έτσι να δώσει τραγικό τέλος στον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά.

Ο 15χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται από τις Αρχές, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε άλλο τις προσβολές και τα «πειράγματα» του θύματος, με αποτέλεσμα να πάρει την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του από το σπίτι, να επιστρέψει στο σχολείο (2ο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας) όπου βρίσκονταν ο 17χρονος μαζί με άλλους συνομηλίκους του και να τον πυροβολήσει στο θώρακα.

Στο μεταξύ, το αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας, έχει ενισχυθεί με αστυνομικούς από την Πάτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, την ίδια ώρα που λαμβάνονται καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμένος έφηβος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Ρίο, όπου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και στην κοιλιακή χώρα.
Παρά τις υπεράνθρωπες ωστόσο προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νέος κατέληξε.

Ήδη στην Πάτρα, πάντως, έχουν ξυπνήσει μνήμες από την υπόθεση του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και θύματος bullying, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.