Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Φιλιατρά: Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το πάρκο του Πύργου του Άϊφελ

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το πάρκο που βρίσκεται ο Πύργος του Άϊφελ με ηλεκτροφόρα καλώδια να είναι απλά αφημένα επάνω στο πεζούλι, πήλαρ ανοικτά και προσβάσιμα από τον οποιονδήποτε, και το ακόμα χειρότερο αλλά και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ρολόι κατανάλωσης ρεύματος να είναι ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ μέσα στο πήλαρ.
Η μόνη συντήρηση που ....

γίνεται όπως μας μετέφερε αναγνώστης του Φιλιατρά News είναι το κούρεμα του γκαζόν.

Τα δέντρα που βρίσκονται στο πίσω μέρος του Πάρκου απέναντι από το τρίγωνο, είναι πολύ ψηλά και ενώ θα έπρεπε να έχουν καθαριστεί και κλαδευτεί, εδώ και χρόνια ΟΥΔΕΙΣ δεν έκανε τίποτα παρά τις ενοχλήσεις που έγιναν στο παρελθόν.
Σκουπίδια, τα οποία μαζεύουν οι εκεί γείτονες, και παγκάκια τα οποία είναι απλά αφημένα και όχι βιδωμένα και ξύλα τα οποία λείπουν από το κάθισμα σε συνδυασμό με την έλλειψη έστω και ενός καλαίσθητου κάδου συμπληρώνουν την απαράδεκτη εικόνα που υπάρχει στο πάρκο.

Ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Φαρμμάκης τι κάνει για την εικόνα της πόλης? Γιατί το πάρκο του Πύργου του Άϊφελ είναι η βιτρίνα της πόλης μας.

Ο θεματικός Αντιδήμαρχος Υγείας πρόνοιας και συντονιστής της Δ.Ε. Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου, που λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, και ως συντονιστής της Δημοτικής ενότητας σε τι ενέργειες έχει προβεί για τον ευπρεπισμό του πάρκου στον πύργο του ΆΊφελ?

Κ. Δήμαρχε Γνωρίζετε το επίπεδο ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ που υπάρχει σε συνεργάτες σας Φιλιατρά που στην ουσία ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΕΣΑΣ??????

Δείτε φωτογραφικό Υλικό που μας έστειλαν.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.