Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 7Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

O Δήμος Τριφυλίας δεν είναι δυνατόν να δεχτεί οποιαδήποτε παρέμβαση όσον αναφορά το αυτοδιοίκητο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αντιτίθεται σε κάθε παρέμβαση στη λειτουργία της όταν μάλιστα ορίζεται και ως αντισυνταγματική.

Ζητάμε να προχωρήσει η .....

νομοθετική τακτοποίηση των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού προς τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ΚΕΔΕ και να διασαφηνιστεί ο μηχανισμός με τον οποίο θα γίνεται η διαχείριση των χρημάτων των Δήμων μέσω της ΤτΕ, εφόσον αυτά κατατεθούν. Ως επίσης και να καθοριστεί πλήρως και ο χρόνος της δέσμευσης των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων.

Ο Δήμος Τριφυλίας βεβαίως και δεν μπορεί να λείψει από κάθε εθνική προσπάθεια αλλά αυτό προϋποθέτει να είναι Εθνική χωρίς δογματισμούς, διαχωρισμούς, και περιθωριοποιήσεις. Και δεν μπορεί να γίνει χωρίς τις αρχές της αξιοπιστίας, της ειλικρίνειας, του σεβασμού και της αμοιβαιότητας.

Ο Δήμος Τριφυλίας και οι πολίτες του βιώνουν κατά τον χειρότερο τρόπο την οικονομική κρίση της Πατρίδας και υφίστανται τις συνέπειες δυσανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.