Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου [ SlideShow + Video ]

Με αρκετό αέρα αλλά ευτυχώς χωρίς βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Φιλιατρά, η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της Εθνική μας Παλιγγενεσίας

Οι εορτασμοί και φέτος ήταν μεγαλοπρεπείς και στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αντιήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Δ. Ε Φιλιατρών Παναγιώτης Φαρμάκης Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και σύμβουλοι της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της αστυνομίας και πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το ..........

πρωί, τελέσθηκε όπως κάθε χρόνο επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών, και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από την πολιτική ηγεσία του Δήμου Τριφυλίας και φορείς στο μνημείο Πεσόντων από τους φορείς της πόλης, ενώ αμέσως μετά τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε η δασκάλακα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δήμητρα Οικονόμου.
Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής μας παλιγγενεσίας ξεκίνησαν χθες παραμονή της εθνικής μας επετείου με κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία της πόλης και ολοκληρώθηκαν σήμερα με την μεγαλοπρεπή μαθητική παρέλαση στην οποία για πρώτη φορά φέτος πήρε μέρος και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών παρουσία των αρχών της πόλης και παρουσία πλήθους κόσμου που βρέθηκε στα Φιλιατρά.

Χρόνια Πολλά Έλληνες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.