Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσφορές από 5 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου 2015

ΑΒ FOOD MARKET ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο προσφορών .........

(από 08 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου 2015).
Το ίδιο φυλλάδιο μπορείτε να το δείτε πιο άνετα και πιο εύκολα αλλά και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας πατώντας εδώ (κλίκ)

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα στις 8.20 πήγα στο κατάστημα σας στο Γαλάτσι στη Καραΐσκάκη να πληρώσω τη ΔΕΗ. Μου είπαν να περάσω αύριο το πρωί γιατί ήταν αργά. Τους είπα ότι λήγει αύριο και αν γίνεται να το κάνουμε τώρα. Ένας κύριος που ήταν εκεί είπε ότι οι λογαριασμοί εξοφλούνται μέχρι τις 8.30. Απαντάω ωραία και τι ώρα είναι τώρα και μου είπαν 8,30. Δεν είχα ρολοί να δω ώρα και έφυγα. Βγαίνω και βλέπω το ρολόι στο μηχανάκι ήταν 8.20. Έφτασα σπίτι 8.28.....Αύριο θα περιμένω στην ουρά στη ΔΕΗ χάνοντας τόσο χρόνο. ....Δεν εξυπηρετήθηκα και μου είπαν ψέματα για την ώρα....τέλεια. Αν γίνεται ενημερώστε μέχρι τι ώρα πληρώνουμε τους λογαριασμούς ΔΕΗ στο κατάστημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα στις 8.20 πήγα στο κατάστημα σας στο Γαλάτσι στη Καραΐσκάκη να πληρώσω τη ΔΕΗ. Μου είπαν να περάσω αύριο το πρωί γιατί ήταν αργά. Τους είπα ότι λήγει αύριο και αν γίνεται να το κάνουμε τώρα. Ένας κύριος που ήταν εκεί είπε ότι οι λογαριασμοί εξοφλούνται μέχρι τις 8.30. Απαντάω ωραία και τι ώρα είναι τώρα και μου είπαν 8,30. Δεν είχα ρολοί να δω ώρα και έφυγα. Βγαίνω και βλέπω το ρολόι στο μηχανάκι ήταν 8.20. Έφτασα σπίτι 8.28.....Αύριο θα περιμένω στην ουρά στη ΔΕΗ χάνοντας τόσο χρόνο. ....Δεν εξυπηρετήθηκα και μου είπαν ψέματα για την ώρα....τέλεια. Αν γίνεται ενημερώστε μέχρι τι ώρα πληρώνουμε τους λογαριασμούς ΔΕΗ στο κατάστημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.