Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Μεγαλώνει το Club κατά του Σαμαρά: Παπανικολάου: Δεν τραβάει ο Σαμαράς. Το λέει ο κόσμος

Ένα από τα πιο διακριτά καραμανλικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Παπανικολάου, δεν μάσησε τα λόγια του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στη γαλάζια Παράταξη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που σάρωσε στις.......

αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, κερδίζοντας τον δήμο της Γλυφάδας, ήταν παρών στο δείπνο που παρέθεσε η Μαριέττα Γιαννάκου, προκειμένου κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να συζητήσουν τις εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στον απόηχο της βαριάς ήττας της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη στη “Real News”, ο Γιώργος Παπανικολάου τόνισε χαρακτηριστικά:

“Δεν τραβάει ο Σαμαράς, το λέει ο κόσμος, να γυρίσουμε σελίδα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την Παράταξη”.

Στο΄ίδιο Μήκος κύματος και ο Τζιτζικώστας

Παράθυρο σε μια Νέα Δημοκρατία χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά άνοιξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με όσα είπε στο δείπνο το οποίο οργάνωσε η Μαριέττα Γιαννάκου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “Real News” στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Η Παράταξη περιχαρακώθηκε, έχασε το μεσαίο χώρο. Είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει η φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αρχηγός και η ηγετική ομάδα έχουν ευθύνες. Δεν μπορούν πια να εκφράσουν τη μεγάλη Παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτό αποδείχτηκε στις εκλογές.
Πρέπει να ανασυνταχθεί η Παράταξη, ανεξάρτητα από το εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάει σε ρήξη ή τα βρει με τους δανειστές.
Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί σήμερα τη μοναδική εναλλακτική λύση, και εάν δεν κινηθούμε γρήγορα, θα δούμε τα άκρα, τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, να εκτοξεύνται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.