Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΣ «ΚΡΕΜΑΣΑΝ» ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Πέρα από τις μαγκιές και τους τσαμπουκάδες του ανθέλληνα Σόιμπλε, που απευθύνονται στους Γερμανούς ψηφοφόρους του, είναι φανερό πλέον ότι Ευρώπη και Αμερική τρέμουν ένα Grexit που θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό σε αγορές και χρηματιστήρια.

Και τρέχουν να ......

προλάβουν σήμερα (19/02/2015) και αύριο, να μην γίνει το «ατύχημα» με την Ελλάδα. Και αυτά όλα, γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα τόλμησε να πει δύο-τρία όχι σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, για να βρεθεί τελικά απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα μία αμφίπλευρη λογική υποχώρηση για μία νέα σύμβαση, συμβόλαιο, συμφωνία (όπως θέλετε πέστε το, το ίδιο κάνει) με τους δανειστές μας.

Όλα αυτά, όμως, που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, αποκαλύπτουν πόσο μας «κρέμασαν» χωρίς λόγο Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και διάφοροι Παπακωνσταντίνου και Στουρνάρηδες.

Τώρα, που εννοείται ότι η Ευρώπη έχει θωρακιστεί για ένα ενδεχόμενο «ατύχημα» με την Ελλάδα, τρέχουν να βρουν λύση στην κρίση, βάζοντας μπροστά τον Ντράγκι να μας δίνει λεφτά για να μην καταρρεύσουν οι ελληνικές τράπεζες και τον Μοσκοβισί με τον Γιούνκερ να βρουν την πολιτική λύση στην κρίση.
Δηλαδή αν ο μοιραίος Γιώργος Παπανδρέου το 2010 και αργότερα ο Σαμαράς δεν υπέκυπταν στην απάνθρωπη πίεση Βερολίνου και Βρυξελλών για τα εξοντωτικά μνημόνια και τους έλεγαν ότι δεν υπογράφουν και βγαίνει η Ελλάδα από το ευρώ, τι θα γινόταν;

Τότε που ήταν απροετοίμαστη η Ευρώπη για ένα Grexit, τότε που άρχιζε η κατρακύλα του ευρώ. Δεν θα τολμούσαν ούτε μνημόνια να μας επιβάλουν ούτε εκβιασμούς να μας ασκήσουν.

Και κάπως έτσι μας «κρέμασαν» χωρίς λόγο, όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Και τώρα όλοι μας αναρωτιόμαστε, αν όλοι αυτοί οι άφρονες, οι ανίκανοι, οι σφουγγοκωλάριοι Μέρκελ και Λαγκάρντ, δεν πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν για τη δυστυχία που βύθισαν την Ελλάδα;

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.