Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Στους Δήμους οι εκλογικοί σάκοι

Η παράδοση των εκλογικών σάκων στους Δήμους ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από την Περιφερειακή Ενότητας Μεσσηνίας.
Από νωρίς το πρωί τα εκλογικά συνεργεία στην Περιφερειακή Ενότητα άρχισαν την ετοιμασία των εκλογικών σάκων, ενώ το Τμήμα Εκλογών στο Διοικητήριο, αλλά και το Πρωτοδικείο Καλαμάτας, είναι δυο υπηρεσίες που αυτές τις ημέρες θα παραμείνουν......

ανοικτές μέχρι και τα μεσάνυχτα, αν χρειασθεί, για τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών.

Διοικητήριο
Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, τόνισε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία προετοιμασίας για τις βουλευτικές εκλογές. Θα λειτουργήσουν σε όλο το νομό 465 εκλογικά τμήματα, καθώς και ένα εκλογικό τμήμα για ετεροδημότες στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας για εγγεγραμμένους στη Β΄ Αθηνών.
Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας που σχετίζονται με τη διενέργεια των εκλογών σήμερα και αύριο θα παραμείνουν ανοικτές έως και τα μεσάνυχτα, ώστε να παραδοθούν όλοι οι εκλογικοί σάκοι.
«Ψηφοδέλτια για τη Μεσσηνία κατέθεσαν 16 συνδυασμοί και από εμάς υπάρχει πλήρης ετοιμότητα, ενώ έχουμε ήδη ορίσει τα συνεργεία που θα εργασθούν και το βράδυ των εκλογών. Θα λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για εκπροσώπους των κομμάτων και τους δημοσιογράφους, για να ενημερώνονται για τη ροή των αποτελεσμάτων», ανέφερε η κα Αλειφέρη.

Πρωτοδικείο
Το βράδυ των εκλογών, κεντρικό πληροφοριακό σύστημα θα βρίσκεται σε σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών για την άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων και για τα κόμματα και για τους υποψηφίους.
Από την πλευρά του, το Πρωτοδικείο Καλαμάτας σήμερα θα παραμείνει ανοικτό έως τα μεσάνυχτα, ενώ αύριο μέχρι ό,τι ώρα χρειασθεί για να παραλάβουν δικαστικοί αντιπρόσωποι όλα τα εκλογικά τμήματα και τους αντίστοιχους σάκους. Γι’ αυτό και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου πρέπει να έχουν παρουσιασθεί όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που έχουν διορισθεί.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.