Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Σε ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ (ΚΑΦΚΑ) [ Φωτογραφίες - Video ]

Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους 30 φιλοξενούμενους του ΚΕΦΙΑΠ (ΚΑΦΚΑ) Φιλιατρών έγινε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος παρουσία αρχών του τόπου και διοργανώθηκε από την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στο οποίο υπάγεται διοικητικά το ΚΕΦΙΑΠ.

Στο κάλεσμα του .....

Νοσοκομείου Μεσσηνίας το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομελιου Μεσσηνίας ενω ξεχωριστή παρουσία είχαν οι εθελοντές που στηρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται στο κέντρο.

Στην εκδήλωση Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έπαιξε η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας ο οποίος επεσήμανε την αγάπη της τοπικής εκκλησίας για το ίδρυμα κα ευχήθηκε χρόνια πολλά,
Από την πλευρά της η Αντιπεριερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη, επεσήμανε το πόσο τεράστιο έργο προσφέρουν τέτοιες δομές. Πρόκειται για μαι δύσκολη προσπάθεια και ευχήθηκε δύναμη στους ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσίες στο κέντρο.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας ο οποίος τόνισε την συνεργασία του Δήμου με την Διοίκηση του Γενικού νοσοκομείου Μεσσηνίας για την αναβάθμιση και καλύτερη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ. Η καινούρια σελίδα που γύρισε το ΚΕΦΙΑΠ -είπε ο κ. Κατσίβελας- γράφτηκε με σημαντικά έργα αναβάθμισης και πρέπει να εξακολουθήσουμε να γεμίσουμε τις σελίδες με έργα αναβάθμισης.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας είπε ότι πρέπει αν σταλεί ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και το μήνυμα που πρέπει αν σταλεί είναι ότι το ΚΕΦΙΑΠ έχει παρόν και μέλλον.
Χρέος και ευθύνη μας είναι να αναβαθμιστεί, ακόμα περισσότερο. ολοκληρώθηκαν μια σειρά εργασιών σε ηλεκτρολογικές και κτιριακές εγκαταστάσεις και αυτό αποτελεί μιας ολοκληρωμένης μελέτης αναβάθμισης ολόκληρου του κτιριακού συγκροτήματος το οποίο στοίχισε πριν 30 χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια για να φτιαχτεί.
Το κτήριο στην τοπική κοινωνία έχει προσφέρει λίγα σε σχέση με όσα πραγματικά μπορεί να δώσει.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές και το προσωπικό που δίνουν καθημερινά έναν μεγάλο αγώνα.

Αμέσως μετα τους χαιρετισμούς δόθηκαν δώρα στα παιδιά από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, την Αντιπεριφεειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλειφέρη τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσόιβελα, και την περιφερειακή σύμβουλο Αντωνία Μπούζα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.