Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Περιοδεία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια στην Τριφυλία [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO ]

Από την Τριφυλίας και συγκεκριμένα από την Κυπαρισσία ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του στην Μεσσηνία ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, όπου σήμερα από το πρωί επισκέπτεται αστυνομικές και Πυροσβεστικές μονάδες του Νομού, και ενημερώνεται για τα προβλήματα που υπάρχουν σε κα΄θε μονάδα ξεχωριστά.

Ο Υπουργός πήγε στην Αστυνομική υποδιεύθυνση Κυπαρισσίας .....

όπου τον υποδέχτηκαν φορείς της περιοχής, ο νέος δήμαρχος Τάκης Κατσίβελας, ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς ο αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ Ηλίας Γεωργόπουλος και ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Βασίλης Γεωργακόπουλος όπου ενημερώθηκε για ζητήματα της αστυνόμευσης τα προβλήματα που υπάρχουν και που επιζητούν λύση όσο και για όλα τα θέματα που χειρίζεται η αστυνομία.

Αμέσως μετά μετέβη στα Φιλιατρά όπου εκεί τον υποδέχτηκαν εκτός των δυο δημάρχων (απεχόμενου και νέου) ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρλών Αστυνόμος Β' Δημήτρης Παυλόπουλος ο γραμματέας Αρχιφύλακας Αθανάσιος Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής Νικόλαος Βορρές και πολλοί πολίτς..

Φτάνοντας στα Φιλιατρά ο κ. Υπουργός, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με πολίτες που τον πλησίασαν για να του μιλήσουν, ενώ το κοινό αίτημα τους ήταν να μην κλείσει το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών, αλλά να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό καθώς στα Φιλιατρά ζουν πάρα πολλοί αλλοδαποί.
Αμέσως μετα την συνάντηση του κ. Υπουργού με τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Εμπορικού και Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών όπου και εκείνοι του έθεσαν το θέμα; παραμονής του Αστυνομικού τμήματος και την ενίσχυση του.

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων

Τον υπουργό υποδέχτηκαν ο νέ­ος δή­μαρ­χος Τριφυλίας Τά­κης Κα­τσί­βε­λας, ο α­περ­χό­με­νος δή­μαρ­χος Κώ­στας Κόλ­λιας, ο πρό­ε­δρος της ΝΟ­ΔΕ Πε­ρι­κλής Μαν­τάς, ο αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Ιωάννης Αδρακτάς, και ο Περιφερειακός Διοικητής Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας.

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Πύραρχος κ. Γεωργακόπουλος Κων/νος και το προσωπικό υποδέχθηκαν τον Υπουργό και συζήτησαν μαζί του για τις συνθήκες εργασίας και για θέματα πυροπροστασίας της περιοχής.

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε το Α.Τ. Γαργαλιάνων όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Επιθεωρητής Νοτίας Ελλάδας αντιστράτηγο Ηλίας Γεωργόπουλο, τον Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου υποστράτηγο Βασίλη Γεωργακόπουλο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Αδαμάντιο Μητρόπουλο.

Κατά την επίσκεψή του στο Α.Τ. Γαργαλιάνων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε την ευκαιρία να ε­νη­με­ρώ­θεί από τον Διοικητή του Α.Τ. Γαργαλιάνων, Ανθυπαστυνόμο Χαράλαμπο Μητρόπουλο για προ­βλή­μα­τα της πε­ρι­ο­χής ό­πως της α­στυ­νό­μευ­σης και της α­σφά­λειας των πο­λι­τών.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κατά την άφιξη του στην πλατεία των Γαργαλιάνων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kyvernisi/item/43894-kikilias

Η επίσκεψη του υπουργού στη Μεσσηνία ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής από την Κυπαρισσία όπου επισκέφθηκε το Α.Τ. Κυπαρισσίας και το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Πρίν έρθει στους Γαργαλιάνους μετέβει και στο Α.Τ. Φιλιατρών.

Μετά θα μεταβεί στην Πύλο, την Αρχαία Μεσσήνη και τελικά θα καταλήξει αργά το απόγευμα στην Καλαμάτα.

Δείτε βίντεο από μια συνομιλία που είχε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με απλούς πολίτες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για το ρεπορτάζ των Γαργαλιάνων υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στο Φιλιατρά News και το Gargalianoi On Line.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.