Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η Τριφυλία στην έκθεση Greekland Panorama

Το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών συγκεντρώνουν τα περίπτερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση Greekland Panorama, που διοργανώνει η North Events στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, από την Παρασκευή έως σήμερα, με την Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας να κερδίζει τις εντυπώσεις και το θαυμασμό!

Την Ένωση εκπροσωπούν.....

ο πρόεδρός της Κώστας Αγγελόπουλος, ο Μιχάλης Τουανόγλου και η Γεωργία Χριστοδούλου, οι οποίοι με έντυπο υλικό της περιοχής ενημερώνουν τους επισκέπτες για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές, τη γαστρονομία και τις τουριστικές επιχειρήσεις της Τριφυλίας.
Το ενδιαφέρον για την Τριφυλία από τους ανθρώπους του τουρισμού που επισκέπτονται αλλά και συμμετέχουν στην έκθεση είναι μεγάλο και γεμίζει με ικανοποίηση την Ένωση, καθώς διαγράφονται σημαντικές προοπτικές ανοίγματος της σκανδιναδικής αγοράς στην περιοχή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μιλώντας στο «Θ» ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Αγγελόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία της στην έκθεση και την ευχάριστη έκπληξή του για το μεγάλο ενδιαφέρον. Τόνισε δε, ότι η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και εξήρε το γεγονός ότι η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου είναι διαρκώς δίπλα τους και συμβάλλει στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου και της Τριφυλίας με τις επαφές και συζητήσεις της.

Την Παρασκευή, πρώτη μέρα της έκθεσης, στο workshop B2B, έγινε συνάντηση επιχειρηματιών και φορέων με μεγάλους tour operator’s. Παράλληλα, έγινε και το Culinary Event with Sympossio, μια εκδήλωση networking με μαγειρική, στο κέντρο γαστρονομίας AVEQIA της Στοκχόλμης, όπου σεφ μαγείρεψαν και παρουσίασαν την ελληνική γαστρονομία και παραδοσιακή κουζίνα!

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος