Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δύο οι δράστες της Δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη στην Χώρα

Ένας Έλληνας ανήλικος και ένας Γεωργιανός 24 ετών κάτοικοι της περιοχής έχουν ομολογήσει την πράξη τους για την Δολοφονία του Αρχιμανδρίτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γεωργιανός ομολόγησε ότι τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο ......

κεφάλι (την οποία αναζητεί η αστυνομία) ενώ ως διακολογία για την πράξη τους ανέφεραν, ότι δεν τους δόθηκαν χρήματα που είχαν συμφωνήσει.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, υπόθεση ανθρωποκτονίας 54χρονου ιερωμένου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές (16.2.2014) το πρωί, με τραύματα στο κεφάλι, εντός της οικίας του στη Χώρα Μεσσηνίας.

Δράστες είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας και ένας 18χρονος Έλληνας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν χθες (17.2.2014) το βράδυ, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες αφού μετέβησαν στην οικία του 54χρονου, τις βραδινές ώρες της 15/16.2.2014, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ενδύματος του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Θάρρος