Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Αντιτιθέται στο κλείσιμο του Γ.Ε.Φ. Φιλιατρών και Γραφείου ΟΑΕΕ Κυπαρισσίας.

Την έντονη δυσαρέσκεια του, στο κλείσιμο του ΓΕΦ Φιλιατρών αλλα και την ααπόφαση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας να μεταφέρει την μοναδική υπάλληλο που εξυπηρετούσε την περιοχή και στεγαζόνταν στα τοπικά δημαρχεία εκφράζει με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση εκφράσει την αγανάκτηση του για το ......

κλείσιμο του γραφείου του ΟΑΕΕ της Κυπαρισσίας που εξυπηρετούσε μια μεγάλη περιοχή προκειμένου να το μεταφέρουν στην Καλαμάτα.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, με απόφασή του, εκφράζει την δυσαρέσκειά του και την έντονη αντίθεσή του στο κλείσιμο του ΓΕΦ στα Φιλιατρά, αναμένοντας οι υπεύθυνοι να επιληφθούν του θέματος, διότι απαξιώνουν την πόλη και την περιοχή μας, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας.

Επίσης εκφράζουμε την ......

αγανάκτησή μας για την απόφαση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, να πάρει την μοναδική υπάλληλο που στεγαζόταν στα τοπικά Δημαρχεία, χωρίς έξοδα του Επιμελητηρίου.

Παράλληλα διαμαρτυρόμαστε για την απόφαση της Διοίκησης του ΟΑΕΕ, να κλείσει το υποκατάστημα της Κυπαρισσίας, που εξυπηρετούσε όλη την περιοχή της Τριφυλίας και να το μεταφέρει στην Καλαμάτα.

Εκ του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών