Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Έκοψαν την Πίτα τους στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών [ VIDEO ]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι δασκάλες και τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών παρουσία των Γονιών των παιδιών.

Στην εκδήλωση .....

παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Παναγιώτης Τσίγγανος, και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Χαράλαμπος Στάμος.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας αν και ήθελε να παρευρεθεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρέστη.

Την πίτα του σχολείου έκοψε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γρηγορία Μιχαλακοπούλου η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία του και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Το φλουρί έτυχε στην δασκάλα του σχολείου Ελένη Λεβεντάκη.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Παναγιώτης Τσίγγανος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από αυτό που είδε και ένιωσε καθώς άκουγε πολλά πράγματα για το ειδικό σχολείο και κυρίως ότι είναι ένα "σπίτι αγάπης".
Αυτό που γίνεται στο σχολείο με την αγάπη που παίρνουν αυτά τα παιδιά είναι κάτι το πρωτόγνωρο για εμένα είπε χαρακτηριστικά. και συνέχισε λέγοντας ότι αυτοί που σε ακραίες οικονομίστικες λογικές πιστεύουν οτι πρέπει να μην συνεχόισουν να υπάρχουν τέτοιες δομές μια επίσκεψη τους εδώ θα τους αλλάξει γνώμη.

Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Ανατσάσιος Πούλος, ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι μια χρονιά σαν την περσινή και προπέρσινη καθώς το έργο που παράγεται σε αυτό το σχολείο είναι πάνω από ανθρώπινες δυνάμεις.
Ευχήθηκε να συνεχίσουν με την βοήθεια του θεού να επιτελούν το τεράστιο έργο που επιτελούν και ο θεός να δίνει δύναμη να συνεχίσουν για πάρα πολλά χρόνια.