Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ξεκαθάρισε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για Δήμαρχος ο Κώστας Κόλλιας

«Ο αγώνας που ξεκίνησε το 2011 πρέπει να συνεχιστεί!»

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Την πρόθεση και βούλησή του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ξεκαθάρισε με χθεσινές δηλώσεις ο δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας!
Ο κ. Κόλλιας επανέλαβε .....

όσα σε συνέντευξή του, που δημοσιεύτηκε στο «Θ» στις 31 Δεκεμβρίου, ανέφερε, δηλαδή ότι ο αγώνας που ξεκίνησε το 2011 πρέπει να συνεχιστεί!
Ιδιαίτερη αξία έχουν και οι αναφορές του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με τη στήριξη του οποίου εξελέγη δήμαρχος και στο οποίο είναι μέλος και στέλεχος, που αναδεικνύουν την παραταξιακή και κομματική του συνείδηση!
Σημασία, βεβαίως, έχουν και όσα αναφέρει για την κοινωνία, στην οποία διαθέτει και διατηρεί το, λεγόμενο, λαϊκό έρεισμα!
Με την κομματική συνείδηση και την κοινωνική αναφορά και παρουσία, ο δήμαρχος Τριφυλίας, ουσιαστικά, δηλώνει παρών εν όψει εκλογών, βάζοντας φραγμό στην παραφιλολογιία και την παραπληροφόρηση που αναπτύχθηκε από διάφορα παράκεντρα που επιδιώκουν τη σπίλωση της ανιδιοτελούς προσπάθειας που ο ίδιος καταβάλλει 3 χρόνια στο Δήμο, για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα!
Ο κ. Κόλλιας ξέρει πολύ καλά ότι το βάρος της ευθύνης για τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται στο Δήμο πέφτει στις πλάτες του, αλλά ξέρει, επίσης, ότι για να λειτουργήσει καλύτερα ο Δήμος απαιτούνται και τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις ευθύνης. Επίσης, δείχνει, έστω και χωρίς να το λέει δημόσια, απογοητευμένος από συνεργάτες του - δημοτικούς συμβούλους που «δε βάζουν πλάτη», πόσω μάλλον από συμβούλους του που λαϊκίζουν, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και όχι μόνο, για να είναι αρεστοί στους πολίτες, γεγονότα που η ίδια η κοινωνία γνωρίζει!
Στα υπέρ του, είναι η συμπάθεια του κόσμου, η απλότητα, η κοινωνικότητα και η παρουσία του στα τοπικά δρώμενα!
Όπως δήλωσε ερωτηθείς σχετικά με τις εκλογές και όσα «ακούγονται» και κυκλοφορούν: «Επειδή, πράγματι, σέρνονται και ακούγονται πολλά κι επειδή απέναντι σε όλα αυτά τα σχόλια που ακούγονται γύρω γύρω, είτε είναι ανεύθυνα είτε κουτσομπολιά, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, εγώ θέλω να σας επαναλάβω τη δήλωση που σας έχω κάνει, εδώ και πάρα πολύ καιρό, ότι ο αγώνας που ξεκίνησε το 2011 πρέπει να συνεχιστεί! Αυτό καταγράφει και την προσωπική μου βούληση και πρόθεση! Στη βάση αυτή έχουν ενημερωθεί του κόμματος, γιατί εγώ έχω μία κομματική προσέγγιση και μία κομματική ένταξη σ' αυτά τα ζητήματα, και στη βάση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχετικός διάλογος, στο πλαίσιο της δημοτικής μας παράταξης, αλλά, προπαντός, ο διάλογος με την κοινωνία και τους φορείς της».
Ερωτηθείς, δε, για τα μηνύματα που έχει από το κόμμα του, απάντησε: «Εγώ εκφράζω τον εαυτό μου και, βεβαίως, τα θεσμικά όργανα του κόμματος, εάν και εφόσον το αποφασίσουν, θα κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις! Ξανατονίζω ότι εγώ δεν μπορώ να ψευτίσω έναντι ουδενός ότι δεν είμαι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας».
Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η επιλογή του πολιτικού του φορέα να είναι διαφορετική, απάντησε: «Η τοποθέτησή μου αφορά στα πράγματα όπως είναι καταγεγραμμένα σήμερα! Τα ζητήματα τα πολιτικά και τα κοινωνικά εξελίσσονται και ανάλογα με το πώς διαμορφώνονται, είμαστε εδώ για να ξανατοποθετηθούμε! Σήμερα, εγώ, ξανακαταθέτω αυτό που σας είχα πει, για να μην υπάρχει κάποιο κενό το οποίο δημιουργεί και παρενέργειες και ερωτήματα στον κόσμο!».

Θάρρος