Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Χρονόπουλος: «Με καλή εμφάνιση πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα»

Τους 3 πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα πήρε η Εράνη Φιλιατρών όπου στην έναρξη του Πρωταθλήματος επικράτησε έστω και δύσκολα με 2-1 του Τσικλητήρα Πύλου.

Η Φιλιατρινή ομάδα κατάφερε με συγκέντρωση και καλή εμφάνιση επικράτησε του Τσικλητήρα που έδειξε πιο καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις 2 προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Ο Ανδρέας Χρονόπουλος, που ...........

πέτυχε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Το παιχνίδι με την Πύλο ήταν δύσκολο, πρώτον λόγω πρεμιέρας και δεύτερον λόγω πιο καλύτερης εικόνας της ομάδας της Πύλου σε σχέση με τις 2 προηγούμενες αναμετρήσεις. Για εμάς μοναδικός στόχος ήταν η νίκη. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και με μια καλή εμφάνιση καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα είχαμε πετύχει και άλλα γκολ¨.

Όσο για το ματς με τον Μελιγαλά που ακολουθεί ο ποδοσφαιριστής της Εράνης δήλωσε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά αλλά πιστεύω ότι με μια ανάλογη εικόνα θα πάρουμε τους 3 βαθμούς».

taklin.gr

1 σχόλιο:

  1. ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΟΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.