Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Νέα εμφάνιση και νέες υπηρεσίες από το Φιλιατρά News.

Από το Σάββατο εγκαινιάσαμε τις νέες σελίδες μας, οι οποίες αφού ξεπεράστηκαν μερικά προβλήματα που υπήρχαν πλέον είναι πλήρως λειτουργικές.
Λειτουργικές ακόμα και για χρήστες smart phone.
Μια καινοτομία που δημιουργήσαμε .......

αφορά τους χρήστες Smart phone με την απευθείας κλήση τηλεφωνικού αριθμού μέσω των σελίδων μας.

Για τους χρήστες Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και Smart phone

Στην γραμμή του Menu, προστέθηκαν δύο νέες υποσελίδες/καρτέλες, με τίτλο «Φαρμακείο» για το εφημερεύον φαρμακείο της πόλης μας και «Χρήσιμα» με χρήσιμα τηλέφωνα για τα Φιλιατρά.

Οι χρήστες Ηλεκτρονικού Υπολογιστή βλέπουν την παρούσα web έκδοση του Φιλιατρά News, ενώ οι χρήστες smart phone την έκδοση για κινητά (Δείτε εδώ την έκδοση για κινητά)

Οι χρήστες Ηλεκτρονικού υπολογιστή, στις σελίδες «Φαρμακείο» και «Χρήσιμα» πέρα από το να δουν απλά τα τηλεφωνικά νούμερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
Οι χρήστες smart phone όμως μπορούν κανονικά να καλέσουν τα τηλεφωνικά νούμερα.

Πως γίνεται η πρόσβαση?

Μπαίνοντας στο Φιλιατρά News από το smart Phone σας, ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ από το banner του blog μας και πριν την πρώτη ανάρτηση, υπάρχει η λέξη "Αρχική".
Αυτό είναι ένα αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται είτε στο σημείο που αγγίξετε την λέξη αρχική, είτε στο κάτω μέρος του κινητού. (αυτό είναι ανάλογα με το smart phone που έχετε).
Εκεί επιλέγετε την υποσελίδα που σας ενδιαφέρει, και αμέσως σας εμφανίζεται στην οθόνη.
Στην περίπτωση που επιλέξετε κάποια από τις δύο υποσελίδες, («Φαρμακείο» ή «Χρήσιμα») τα τηλέφωνα που υπάρχουν γραμμένα εκεί, είναι σύνδεσμοι που έχουν την δυνατότητα αγγίζοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλετε να καλέσετε εκείνος να τοποθετείται αυτόματα στην οθόνη του κινητού σας και πατώντας το πλήκτρο αποστολής κλήσης, να το καλέσετε επιτόπου χωρίς να χρειάζεται να τον σημειώσετε κάπου, ή να προσπαθήσετε να τον απομνημονεύσετε για να τον καλέσετε.

ΠΧ. Έστω ότι ένας χρήστης είναι στον δρόμο και χρειάζεται να βρεί το φαρμακείο που εφημερεύει.
Μπαίνει από το smart Phone του στο Φιλιατρά News βλέποντας την έκδοση για κινητά και κάτω από το banner του blog επιλέγει το αρχική.
Από την αναπτυσσόμενη λίστα που ανοίγει (είτε επάνω είτε στο κάτω μέρος της οθόνης) επιλέγει «Φαρμακείο» και εμφανίζεται η σελίδα με το εφημερεύον φαρμακείο.
Για να καλέσει εκείνη την στιγμή το εφημερεύον φαρμακείο (είτε στο σταθερό είτε στο κινητό), απλά αγγίζει τον επιθυμητό αριθμό και αυτομάτως ανοίγει η οθόνη κλήσης του κινητού του αναγράφοντας το νούμερο που επιλέχθηκε.
Μετά με το πλήκτρο αποστολής κλήσης καλείται κανονικά ο αριθμός.

Η ίδια ακριβώς η διαδικασία ισχύει (πάλι για τους χρήστες smart Phone) και για τα τηλεφωνικά νούμερα που υπάρχουν στην υποσελίδα/καρτέλα «Χρήσιμα» (τηλέφωνα Φιλιατρών)

Ευχόμαστε οι υπηρεσίες αυτές που σας προσφέρει το Φιλιατρά news να σας φανούν χρήσιμες.

Δείτε στην ακόλουθη εικόνα που είναι έκδοση κινητού το που είναι το αναπτυσσόμενο μενού στο οποίο μπορείτε να δείτε τις προαναφερόμενες σελίδες
Κλίκ στην εικόνα



2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mia xara kjai xrisimes upiresies. Mono pou den meno filiatra alla athina.
    oxi oti otan eimai filiatra den tha mou fanoun xrisimes.
    Kala kanate kai to ftiaksate. Sugxaritiria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.