Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζεται το σήριαλ ανακοινώσεων για την ακυρωμένη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Καλαμάτα

Σχετικά με την ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας του ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ στο Κάστρο της Καλαμάτας κατά την 3-10-2013 σας γνωρίζω τα εξής:
1.-Ειναι ανεπιτυχής η προσπάθεια της εταιρείας που εκπροσωπεί τον κ. Μάλαμα να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες της για την ακύρωση της προγραμματισθείσας συναυλίας μετά από αναβολή 03—10-2013 στο Κάστρο της Καλαμάτας για τους εξής λόγους: ......

Α) Η εν λόγω εταιρεία που εμφανίζεται να διαχειρίζεται τα δικαιώματα των συναυλιών του ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ και η εκπρόσωπος της κα Ευαγγελία Παπαματθαιακη , γνώριζαν για την εν λόγω συναυλία, από την λήξη της συναυλίας στο Κάστρο της Πάτρας, την οποία με τόση επιτυχία διοργάνωσε η εταιρεία μας, από την πρωία της 26-09-2013, οπότε με γραπτό μήνυμα της εκπροσώπου μας Μπαλτά Αθηνά, μετά από παρότρυνση του κ. Σωκράτη Μάλαμα παρουσία του κυρίου Σαιμον που αντικαθιστούσε τη κυρία Παπαματθαιακη στα καθήκοντα της , της γνωστοποιήθηκε η διοργάνωση συναυλίας για την 2-10-2013 στο Κάστρο της Καλαμάτας. Ταυτόχρονα δόθηκε αμεσα, λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας και κατασκευάστηκε, την 27-9-2013 στην Πάτρα, μεγάλο πανό, το οποίο μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στην περιοχή της Γεφυροπλάστιγγας, στην Καλαμάτα την 27-09-2013 και ακόμη τυπώθηκαν 500 αφίσες, οι οποίες αναρτήθηκαν στα καταστήματα της πόλεως και ανήγγειλαν την συναυλία του εν λόγω καλλιτέχνη.

Β) Αμέσως τυπώθηκαν τα εισιτήρια της συναυλίας και συντάχθηκε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και μετά την αναβολή για, την 03-10--2013 με την πρόσθετη πράξη ασφάλισης, για την επομένη ημέρα που ασφάλιζε την συναυλία. Για όλα τα ανωτέρω ενημερώθηκε η εταιρεία που εκπροσωπεί τον κ. Μάλαμα και η κυρια Παπαματθαιακη ηλεκτρονικώς . Συνεπώς μην προσποιείται άγνοια αυτής, διότι τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ανωτέρω είναι συντριπτικά ήτοι η ηλεκτρονική αλληλογραφία και αυτόπτες μάρτυρες κλπ..

γ) Τοποθετήθηκαν στο χώρο της συναυλίας ηχητικά μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και γενικώς είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα για την επιτυχία αυτής.

δ) Οι αρμόδιες υπηρεσίες του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου συνέδραμαν για την επιτυχία της συναυλίας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.-
ε)Η κυρία Παπαματθαιακη τρεις ώρες πριν τη συναυλία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη κυρία Λαδά από τη Φαρις την ενημέρωσε ότι είναι στη Κόρινθο και έρχονται.

Δυστυχώς για λόγους αγνώστους σε μας, η ως άνω εταιρεία, ακύρωσε την συναυλία εκθέτοντας ένα καλλιτέχνη του ειδικού βάρους του κ. Μάλαμα και προκαλώντας τεράστια ζημία ηθική και οικονομική τόσον σε μας όσον και στον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου.
Αυτά για την αποκατάσταση της αληθείας και με την επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μας για την απαράδεκτη συμπεριφορά της εταιρείας Αρτύς Μουσικές Παραγωγές.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 6-10-2010
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ ΜΠΑΛΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.