Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Υποχρεωτική Απογραφή αιγοπροβάτων

Από τη Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας ανακοινώνεται ότι οι αιγοπροβατοτρόφοι υποχρεούνται να διενεργήσουν τις ετήσιες απογραφές εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2013 από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και ......

να τις κοινοποιήσουν στο Τμήμα Κτηνιατρικής ή στα Αγροτικά Κτηνιατρεία της Π.Ε. Μεσσηνίας εντός προθεσμίας ενός μηνός από τη διενέργειά της και το αργότερο έως 15 Δεκεμβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία .
Η υποχρέωση διενέργειας απογραφής και κοινοποίησής της στην αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία ισχύει για όλους τους κατόχους εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων, ακόμη και αν έχουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο, εφόσον δεν έχουν υποβάλει δήλωση διακοπής λειτουργίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι:

1. Κατά την προσέλευσή τους να προσκομίζουν πλήρως και σωστά ενημερωμένο το μητρώο εκμετάλλευσης με τις μεταβολές και απογραφή ζωικού πληθυσμού. Μη ενημερωμένα μητρώα δεν θα γίνονται δεκτά.

2. Να έχουν τακτοποιήσει εκκρεμότητες στην τοποθέτηση ή και προμήθεια ηλεκτρονικής σήμανσης (ηλεκτρονικά ενώτια) των αιγ/των.
Υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση του μητρώου και η απογραφή γίνονται με ευθύνη των κτηνοτρόφων και έχουν αξία υπεύθυνης δήλωσης.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα:
2721095836 Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας
2721095877 Αγροτικό Κτηνιατρείο Καλαμάτας
2722022790 Αγροτικό Κτηνιατρείο Μεσσήνης
2724022254 Αγροτικό Κτηνιατρείο Μελιγαλά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.