Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τι να κάνεις αν ξεχάσεις το Facebook σου ανοικτό σε ξένη συσκευή

Σίγουρα έχει συμβεί στον καθένα να θέλει να τσεκάρει το λογαριασμό του στο Facebook και να συνδεθεί από το κινητό ενός φίλου ή από κάποιον κοινόχρηστο υπολογιστή. Τι γίνεται όμως αν φύγει χωρίς να αποσυνδεθεί και το θυμηθεί κάπως αργά;

Δε χρειάζεται πανικός, αφού......

μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ενεργές συνδέσεις από απόσταση, σε μόλις δυο λεπτά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1) Αφού συνδεθούμε στο λογαριασμό μας στο Facebook, επισκεπτόμαστε τις Ενεργές Συνδέσεις. Εκεί βρίσκονται όλες οι συνδέσεις που έχουμε κάνει στο λογαριασμό μας, από τις οποίες δεν έχουμε αποσυνδεθεί.
Εκτός από την τρέχουσα σύνδεση, η οποία ξεχωρίζει ως πρώτη και δε χρειάζεται να την πειράξουμε, όλες οι υπόλοιπες συνδέσεις διαθέτουν πληροφορίες (ώρα, browser, τοποθεσία).

2) Κάνουμε κλικ στην επιλογή Τερματισμός δραστηριότητας για όποιες ενεργές συνδέσεις θέλουμε να τερματίσουμε και αυτό είναι όλο.

Αναλυτικά πως θα τερματίσεις τις ενεργές συνδέσεις σου:


Account > Ρυθμίσεις Απορρήτου > Ασφάλεια.
Στις ρυθμίσεις ασφαλείας η τελευταία επιλογή είναι οι "Ενεργές Συνδέσεις"
Κλίκ εκεί και βλέπεις τι είναι ενεργό.
Εκτός από την τρέχουσα σύνδεση πατάτε "Τερματισμός όλης της δραστηριότητας"

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.