Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Διαμαρτυρίες, παράπονα και οργή των Τοπικών Συμβούλων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας [ 7 VIDEO ]

Μια πολύ δύσκολη βραδιά πέρασε χθες ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε οριστεί για ενημέρωση και απολογισμό της δημοτικής αρχής.
Και λέμε ότι.......

πέρασε πολύ δύσκολή βραδιά καθώς τα πυρά που δέχτηκε από ορισμένους συμβούλους αλλά και από τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων ήταν πολλά και στοχευμένα στην πλήρη ανοργανωσιά του Δήμου, στην έλλειψη αντιμετώπισης της καθημερινότητας του πολίτη.
Πιο πολύ σε ενημέρωση ήταν η χθεσινή βραδιά παρά απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής. Η συνεδρίαση κράτησε περίπου 4 ώρες και σε όλη την διάρκεια το κλίμα ήταν πολύ βαρύ.

Τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας υπήρχε ένταση και πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος είχε φραστικό διαπληκτισμό με δυο τοπικούς προέδρους διαμερισμάτων.
Φυσικά η όλη ένταση μεταφέρθηκε και στην αίθουσα του συμβουλίου όπου σημειώθηκαν και δύο αποχωρήσεις.
Η πρώτη ήταν του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Καλκαβούρα, και η άλλη του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Θανάση Πετρόπουλου ο οποίος αποχώρησε εις ένδειξη διαμαρτυρίας διότι όπως ο ίδιος υποστήριζε πρώτοι πρώτοι στην συνεδρίαση έπρεπε να μιλήσουν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων και μετα οι εκπρόσωποι φορέων του Δήμου.
Πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή από το προεδρείο και ενώ ομόφωνα αποφάσισαν μετα τους εκπροσώπους φορέων να μιλήσουν οι πρόεδροι εν τούτοις αυτό δεν έγινε και έτσι η σειρά που ακολουθήθηκε ήταν Δήμαρχος > Επικεφαλής παρατάξεων > Εκπρόσωποι φορέων του Δήμου > Δημοτικοί Σύμβουλοι και τέλος οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων. (αργά αυτό κατα τις 11:15...)

Οστόσω αν και κανείς απο την Δημοτική ομάδα Κόλλια δεν το παραδέχτηκε, υπήρξε ειδικά στο προεδρεία η αγωνία για το τι θα γίνει όταν φτάσει η ώρα να μιλήσουν οι πρόεδροι.
Η αγωνιώδης προσπάθεια να μην ακουστούν (σ.σ. οι πρόεδροι) με καθυστέρηση στις τοποθετήσεις τους και επί ώρες ομιλίες του Δημάρχου και των συνεργατών του έπεσε στο κενό και μόλις πήραν το λόγο οι πρόεδροι στόλισαν το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή με πολλά επίθετα για το ανύπαρκτο έργο τους , για την διάλυση των υπηρεσιών και την αναποτελεσματικότητα τους.

Οστόσω δεν ήταν μόνο οι πρόεδροι που τα είπαν χύμα και τσουβαλάτα στον Δήμαρχο αλλά τα έχωσαν κανονικά και σύμβουλοι του γεγονός που φανερώνει ότι η πλειοψηφία έχει γίνει κομμάτια και είναι αδύνατο να ενωθούν.
Αλλα στο "χώσιμο" δεν πήγε πίσω και η Αντιπολίτευση με ψυχρό "εκτελεστή" τον Σωτήρη Μπακούρο.

Σας έχουμε ετοιμάσει 7 ενδιαφέροντα video από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να παρακολουθήσετε και σεις το πόσο "καλοπέρασε" χθες βράδυ ο Δήμαρχος Τριφυλίας.















9 σχόλια:

  1. Αγαπητοί μου Φιλιατρινοί συμπολίτες παρακαλώ κάνετε λίγη υπομονή. Στα έδρανα ευελπιστεί πως θα βρίσκεται την επομένη των εκλογών ο νέος νομικός κ αρθρογράφος της πόλεως κ. Νικολακόπουλος ο οποίος ζώντας εκτός έχει άποψη για όλα εντός της περιφερείας μας. Επιτέλους να σωθούμε για τι με την αφωνία των νυν συμβούλων των Φιλιατρών δεν μπορούμε άλλα έργα, κουραστήκαμε. Σόου θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νικόλα προχώρα κ μεις μαζί σου...εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου!!!

      Διαγραφή
  2. Ψυχρός εκτελεστής ο Σωτήρης ο Μπακούρος? Σας παρακαλώ, ο άνθρωπος είναι yesmen του Δημάρχου για να είναι υποψήφιος σύμβουλος μεθαύριο μαζί του. Ο Σωτήρης ο Τσίγγανος έριξε το κράξιμο και ήταν στοχευμένο και πετυχημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βελτιωση αγροτικων δρομων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποχώρησε και ο Καλκαβούρας φίλοι μου. Δες το δεύτερο βιντεάκι του Kopanakinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι αποχώρησε και ο κ. Καλκαβούρας. Δεν το προσέξατε κ. Γιαννόπουλε. Σας δείχνουμε το κομμάτι που το λεει:

      Φυσικά η όλη ένταση μεταφέρθηκε και στην αίθουσα του συμβουλίου όπου σημειώθηκαν και δύο αποχωρήσεις.
      Η πρώτη ήταν του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Καλκαβούρα, και η άλλη του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Θανάση Πετρόπουλου ο οποίος αποχώρησε εις ένδειξη διαμαρτυρίας διότι......

      Διαγραφή
  5. αποχώρησε και ο κ. Καλκαβούρας. Δες το δεύτερο βιντεάκι του Kopanakinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Γιαννόπουλε είδα τα βιντεάκια και στο Kopanakinews και έχω να σας πως ότι κάνετε κι εσείς πολύ καλή δουλειά που δίνετε βήμα στους συμβούλους και τους παρέδρους στο διάδρομο που κάθονταν κ κάπνιζαν ενώ μέσα είχε συνεδρίαση. Δεν τους αφορούσε η συνεδρίαση κ βγήκαν να πάρουν αέρα. Μέσα τα είπανε ή μόνο σε εσάς κορδώθηκαν για να τους δείξει το Kopanakinews; Ψώνια με την κάμερα κ το συμβούλιο για γέλια πολλά. Αντιπολίτευση ποιός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.