Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμος Tριφυλίας: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... 15.000 ευρώ για συντριβάνι στην Κυπαρισσία. [ Εγγραφο και video ]

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟΣ ήταν ο απολογισμός για το συντριβάνι της Κυπαρισσίας στη κεντρική πλατεία το οποίο βέβαια όφειλε ο Δήμος να αποκαταστήσει.
Δεν γκρινιάζουμε για το έργο, ούτε την αισθητική του αφού δεν έχει καμία σχέση με το παλιό, αλλά περισσότερο για το κόστος.

Σε προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε ακούσει ότι το έργο θα......

κόστιζε 8 με 9.000 ευρώ, αργότερα ότι θα ήταν 10.000 και τελικά έφτασε τις 12.100 όπου υπολογίζοντας τον ΦΠΑ τελικά ανήλθε λίγο κοντά στις 15.000 ευρώ!

Επειδή αρκετός κόσμος αναρωτήθηκε για το κόστος η Κίνηση Πολιτών Τριφυλίας ανέδειξε την σύμβαση η οποία έχει ανέβει στην Διαύγεια. Όμως το θέμα είναι ότι το ουρανοκατέβατο κόστος για τις λάμπες και τους σωλήνες σε καιρούς κρίσης είναι σημαντικό. Παρότι δεν έγινε διαγωνισμός αφού ήταν έργο με απευθείας ανάθεση, ποιος θα μας διασφαλίσει καθώς ερωτούν οι πολίτες ότι η προσφορά της εταιρίας ήταν η χαμηλότερη άρα και η ποιο οικονομική στο Δήμο;

Παρά το γεγονός ότι το συντριβάνι ήταν έτοιμο 1 ημέρα περίπου πριν την μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση γεγονός που αποδίδεται στη βιασύνη για να παραδοθεί άμεσα, αρκετοί πολίτες ρωτούν εύλογα πόσο θα κόστιζε η επισκευή του...παλιού για να έχουμε μέτρο σύγκρισης...





BEST TV

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ. 700 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝΕ. ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Κ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟ ΧΑΖΕΥΟΥΝ. ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω το δικο σας στα φιλιατρα ηταν φθηνοτερο...και το εχετε "ξεχαρβαλωσει"...Αν δεν σου αρεσει το συντριβανι στην Κυπαρισσια, οταν πηγαινεις αθηνα να μην περνας απο την πλατεια της Κυπαρισσιας να πηγαινεις απο την Μαλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόλλια θυμήσου τα αυτά όταν θα βγαίνεις και θα ζητάς ψήφους πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.