Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΡΕΙΣ MΕΣΣΗΝΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση


Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης ......

Ασφαλείας Καλαμάτας, τετραμελής εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε απάτες σε βάρος εμπόρων και παραγωγών, από τους οποίους αγόραζαν προϊόντα διατροφής και καλλυντικά μεγάλης εμπορικής αξίας με «ακάλυπτες» επιταγές.

Η δράση της οργάνωσης εντοπίζεται σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, όπως τη Μεσσηνία, την Αρκαδία, την Αργολίδα, τη Λακωνία…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το «Ταμείο Μολυβιάτη» για τις φωτιές του 2007! Σύντομα στη Βουλή η έκθεση της Επιτροπής με τις καταγγελίες να πέφτουν βροχή!
- Χρήματα σε περιοχές που δεν είχαν πληγεί από τις φωτιές!
- Ερωτηματικά για το ύψος του υπολοίπου, αφού από τα 120 εκατ. ευρώ εμφανίζονται μόνο 92 εκατ. ευρώ.
- Δεν φαίνεται πουθενά η επιταγή 1,2 εκατ. ευρώ που έδωσε ο Γ. Παπανδρέου από την εκλογική επιχορήγηση του 2007!!!
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΑΤΗΣ στο φως! Εξαρθρώθηκε στη Μεσσηνία 4μελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε Πανελλήνια με ακάλυπτες επιταγές σε εμπόρους και παραγωγούς για αγορά προϊόντων μεγάλης αξίας! Πάνω από 782.000 ευρώ το ύψος της απάντησης.
• ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην υλοποίησή τους επτά νέα σημαντικά έργα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας! Μέσω του ΕΣΠΑ και άλλων προγραμμάτων η χρηματοδότησή τους αναβαθμίζεται τις υπηρεσίες υγείας στη Μεσσηνία.
• ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαμάτας. Υπεγράφη χθες η σύμβαση του σημαντικού έργου πάνω από 4 εκατ. ευρώ!
• ΠΑΝΩ από 160.000 ατομικά τασάκια για τα αποτσίγαρα στις παραλίες που χρόνια τώρα «βομβαρδίζονται» από δισεκατομμύρια αποτσίγαρα!...
• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΥΡΑ με τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών γιατρών για τα μεγάλα προβλήματα δημόσιας υγείας στη Μεσσηνία.
• Η ΑΝΕΡΓΙΑ των νέων και η υποκρισία των Ευρωπαίων. Μια ανάλυση της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής για την ανεργία από τον Θαν. Κουκοβίστα.
• ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το Ιδρυτικό Συνέδριο του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ. Οι 58 αντιπρόσωποι από τη Μεσσηνία στο Συνέδριο.

• ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
• ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.