Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Χωρίς γιατρούς και προσωπικό προσπαθούν να ανταπεξέλθουν. [ VIDEO ]

Το θεμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες μερες στο διαδίκτυο είναι το κλείσιμο νοσοκομείων αναμεσα τους και αυτό της Κυπαρισσίας, εφερε προ ημερησίας διάταξης για συζήτηση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Εγινε αναφορά.......

στα δημοσιεύματα όπου ο Δήμαρχος τριφυλίας Κώστας Κόλλιας είπε ότι εχουν βγεί ψηφίσματα από το Δημοτικό Συμβούλιο για το θλεμα του νοσοκομέιου και ότι θα είναι casus belli για τον Δήμο και ότι αυτή η συνδιοίκηση θα οδηγήσει στην εξουδετέρωση του νοσοκομείου.

Αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας (Κυπαρισσίας) λέγοντας ότι παρά την συνδιοίκηση με την Καλαμάτα οι γιατροί αρνούνται να έρθουν έστω και μια μέρα την εβδομάδα να καλύψουν κάποια περιστατικά.

O Αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας (Κυπαρισσίας) Πανος Μπόζος είπε ότι η διασύνδεση δεν λειτουργεί και αποκάλυψε ότι στην Καλαμάτα υπάρχουν 6 καρδιολόγοι και 7 πνευμονολόγοι, εν τούτοις δεν έρχεται κανένας διαπιστώνοντας επίμονη άρνηση στο να έρθουν. Και επέρριψε ευθύνες στον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο για την όλη κατάσταση.
Ζήτησε να διαχωριστούν τα δυο νοσοκομεία προκειμενου να μπορέσει η νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας να πατ΄σηει στα πόδια της.

Ο Σωτήρης Μπακούρος τόνισε ότι υπάρχει αθέτηση συμφωνίας και αδυναμία διοίκησης. κατηγόρησε τον κ. Μπέζο λέγοντας ότι αδυνατεί να αποσπάσει για κάποιο διάστημα καρδιολόγο.
Ο Ευστάθοιος Ανδρινόπουλος τόνισε ότι πρέπει να πιέσουμε και να απαιτήσουμε το νοσοκομείο να λειτουργήσει καλύτερα
Ο Αναστάσιος Πούλος υπογράμμισε ότι η κατάργηση του Νοσοκομείου έχει ξεκινήσει απο την ώρα που καταργήθηκε η αυτόνομη διοίκηση, ενω ο Παναγιώτης Τσίγγανος είπε ότι τώρα είναι το casus belli.
Ο Γιάννης Κατσαργύρης τόνισε ότι η Καλαμάτα θέλει το κλείσιμο του Νοσοκομείου και υπογράμμισε ότι μας κοροϊδεύουν και κάλεσε τον κόσμο σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
ο Ζαχαρίας Κανελόπουλος αναρωτήθηκε γιατί ως δημόσιοι υπάλληλοι αρνούνται να έρθουν και αναρωτήθηκε αν λειτουργεί το σύστημα και τι είδους ασυλία υπάρχει στον ιατρικό χώρο. και ζήτησε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ να εφαρμοστεί ο νόμος.

Δείτε το σχετικό Video



2 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω κατι. Αν ο προισταμενος μου μου πει θα πας εκει να κανεις τη δουλεια σου (δηλ απο το κεντρικο καταστημα στο υπακαταστημα) και δεν παω απλα... παω σπιτι μου... Αυτοι εκει οι επιστημονες στην Καλαματα πως την εχουν δει??? Αποφασιζουν απο μονοι τους??? Κατα τα αλλα ομως απ'οτι εχω μαθει οταν μεταφερονται ασθενεις απο Κυπαρισσια Καλαματα λογω ελειψης ιατρου στραβωνουν κι'ολας!!!! Εγω λεω να πανε σπιτι τους καλυτερα να λενε οτι δουλευουν και να πληρωνωνται και υπερωριες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξ ισου σοβαρο και το προβλημα στο κ.υ Γαργαλιανων το οποιο δυστυχως προσποθει να λειτουργησει με δανεικους γιατρους ποτε απο την κυπαρισσια ποτε απο την πυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.