Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Φουλ για Πρωταθλητισμό στην νεα αγωνιστική περίοδο

Μια ανάσα από Χρονόπουλο, Αλμπάν και Κίτο. Επαφές με Ντουγέρογλου και Μπεγλεκτζή. Μένουν Ανδρώνης και Σπυρόπουλος

Με ταχύτερους ρυθμούς κινούνται άπαντες στην Εράνη Φιλιατρών ώστε να κλείσει γρήγορα το ρόστερ με ανανεώσεις και μεταγραφές. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας και .......

ο Πρόεδρος Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος σε συνεργασία με τον νέο προπονητή Δημήτρη Παναγιώτου αναμένεται να λύσουν όλα τα καυτά ζητήματα ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στο νέο Πρωτάθλημα της Α” Τοπικής όπου οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Μένουν Ανδρώνης, Σπυρόπουλος

Όσον, αφορά το υπάρχον υλικό η Εράνη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Λυκούργο Ανδρώνη και Παναγιώτη Σπυρόπουλο στο να ανανεώσουν ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα ενώ να τονίσουμε ότι ήταν από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα της Δ” Εθνικής. Υπάρχει προφορικά συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές και μένει μόνο οι υπογραφές ώστε να κλείσει το θέμα. Από κει και πέρα, εσωτερική μεταγραφή θεωρείται ο Γιάννης Σταύρου που γύρισε και πάλι στην ομάδα όπου απείχε πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εμπιστοσύνη στα «Φιλιατρινά παιδιά»

Τώρα, όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις οι Φιλιατρινοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Ανδρέα Χρονόπουλο, Γκρέτσο Αλμπάν και Βασίλη Κίτο. Και οι τρεις παλιά είχα φορέσει πάλι την φανέλα της Εράνης και αυτό αναμένεται να γίνει και τώρα. Επίσης, υπάρχουν επαφές και με τους Θοδωρή Ντουγέρογλου και Στέλιο Μπεγλεκτζή και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα προχωρήσουν και αυτές οι υποθέσεις.

Taklin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.