Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Τροχαίο ατύχημα με τρείς τραυματίες στην Ε. Ο Φιλιατρών - Κυπαρισσίας [ VIDEO ]

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Ενα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες (τα στοιχεία τους μας είναι γνωστά) έγινε σήμερα το απόγευμα στην Ε.Ο. Φιλιατρών Κυπαρισσίας στο ύψος της έκθεσης Ειδών Υγιεινής Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με ........

πληροφορίες του Φιλιατρά News ο οδηγός της μαύρης BMW με κατεύθυνση απο Κυπαρισσία προς Φιλιατρά περνώντας έξω απο την έκθεση ειδών υγιεινής του Κ. Αλεξόπουλου βγήκε από το ρεύμα κυκλοφορίας του, πέρασζε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωμικά - πλαγιομετωπικά με έτερο μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes A 150 που είχε κατεύθυνση απο Φιλιατρά προς Κυπαρισσία.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η μαύρη BMW να βγει εκτός Δρόμου σε παρακείμενο χωράφι ενώ το αλλο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes να παραμείνει ακινητοποιημένο στον δρόμο.

Άμεσα κλήθηκε η Τροχαία Κυπαρισσίας και η πυροσβεστική για το ενδεχόμενο εγκλωβισμού και ασθενοφόρο όπου μετέφερε τους τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο Μάρκας Mercedes τραυματίστηκαν ελαφρά ενω ο οδηγός της BMW τραυματίστηκε πιο σοβαρά.

Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Κυπαρισσίας.

Το τροχαίαο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη λίστα τροχαίων ατυχημάτων που συμβαίνουν στο σημείο καθώς πολλές φορές αυτοκίνητα έχου εκτραπεί της πορείας τους λόγω της επικίνδυνης Δεξιάς στροφής (ερχόμενοι από Κυπαρισσία προς Φιλιατρά) και κάτι θα πρέπει να γίνει στο σημείο.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:50
Οπως πληροφορηθήκαμε, ο τραυματίας οδηγός της BMW διακομίσθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως